| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Nepokorena Hrvatska u Politika forumu; Citat: Pravi autor: dorina @ i da silence, ti si mene optužio da je moje mišljenje komunističko, oprosti ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska ok, krivo sam s izrazila. ali, koja čudesa očekujete od države koja je do juče bila u komunizmu, a bome je i danas samo pod navodnim višestranačjem!
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Nepokorena Hrvatska Citat:
Oni su naši predstavnici i trebaju čuti, osjetiti naše interese, kanalizirati ih, stvoriti uvjete da mi možemo ostvariti svoje interese ... i zato trebaju biti adekvatno cijenjeni i nagrađeni (od toga nitko ne bježi). A ne kao sada i ovih proteklih 15-ak godina: mi postojimo da bi oni imali kime vladati, koga guliti ..... i uz to imati kraljevske povlastice bez ikakve odgovornosti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Evo nisam izdržao a da se ne javim, osim krivaca u vladama, a ne u državi, nakon glavnog krivca, tate domovine koji je bio u komunizmu general, za sve što nam se događa krivo je Hrvatsko pravosuđe, odnosno suci koji "provode" Hrvatske pozitivne Zakone koji su prvi tribali reagirati na kriminal, jer u Zakonu stoji da čak po službenoj dužnosti moraju djelovati ako uoče kriminal, a što su oni napravili, oni napadaju male ljude, kažnjavaju, deložiraju, donose nebulozne presude, a lopove ostavljaju na miru jer ih ovi plačaju ili im je naređeno da tako sude. I oni su krivi za zacimentirano stanje u Hrvatskoj, jer budite uvjereni da pravosuđe djeluje kako triba, da je neovisno, da su suci časni i pošteni, da sude po Zakonu, vidili bi kakva bi panika nastala među lopovima i političarima. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Ma imaš pravo samo kaj na žalost ne postoji savršen sistem ni čovjek u njemu a (da bi trebalo bit drukčije to sigurno) samo što svi djeluju i razmišljaju na svoj način i shvačaju po svom nahođenju i savjetima drugih pa to ispada tako kako je. U Americi osuđuju 13 godišnjake na doživotne samo zbog prisustva na mjestu zločina usporedbe radi.Kakav je to sistem ,ta djeca nemogu vjerovati da će cijeli život odradit u zatvoru za niš. |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska To su drastične mjere i ja se s tim ne slažem, ali eto i to je primjer da smo ovdje u Hrvatskoj tribali sagledati sve što se dešava u svitu i bar djelomično izvući pouke i ne dozvoliti da se dešava ovo kod nas, ipak za ovu državu su ljudi prolili krv, žrtvovali se i žrtvuju se, a za što, da bi netko imao dvorce i vile, satove i sl. Nisu za to život dali i nisu se za to svi građani Hrvatske 91 digli na noge. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Nepokorena Hrvatska Sve ti je to tonini vrzino kolo i jako teško će se raspetljati jer vrana vrani oči ne kopa! Točno je da je pravosuđe jedna od bitnih karika ali nikako nije jedina, nije neovisna i nije najvažnija. Dvije su vrste ljudi na ovom svijetu: Jedni rade što znaju, a drugi znaju što rade!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Da to je točno, ali ako se to kolo ne otpetlja, kako dalje? Izgleda mi da u Hrvatskoj nema tko provoditi Zakon, jer ako jedan sudac može kazati izrijekom da "novac nije imovina niti materijalno dobro" a za to biti nagrađen mjestom, gdje trebaju biti najčasniji, najpošteniji, najkvalitetniji, najsposobniji, na najvišem sudu u Hrvatskoj, a da na to nitko od sudaca ne reagira.... onda gdje mi to živimo? To je dokaz da sudovi ne rade po Zakonu već kako im se naredi, a ako im nitko nije naredio onda se svojim načinom suđenja dodvoravaju vlasti, bankama, političarima i inima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: drzava hrvatska, nepokorena, nepokorena hrvatska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.