Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Nepokorena Hrvatska u Politika forumu; Citat: Pravi autor: dorina @ i da silence, ti si mene optužio da je moje mišljenje komunističko, oprosti ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-04-07, 22:48   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Nepokorena Hrvatska

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
@ i da silence, ti si mene optužio da je moje mišljenje komunističko, oprosti ja se komunizma jako mutno sijećam, a i ono što sam čula od roditelja o njemu...kao teorija je zvučao dobro, a u praxi se malo sje..o!
nisam te optužio za ništa, stav da država daje je nasljeđen iz komunizma .. možda si se krivo izrazila, pa smo se malo dohvatili, ali da je tako bilo prije, bilo je ... ja se sjećam jako dobro i znam kako je to sve funkcioniralo ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 22:58   #42 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,582
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

ok, krivo sam s izrazila. ali, koja čudesa očekujete od države koja je do juče bila u komunizmu, a bome je i danas samo pod navodnim višestranačjem!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 23:08   #43 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,883
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: negatron Pogledaj Poruke
Država uzima od siromašnih i daje bogatima...
To je i Superhik radio!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 23:16   #44 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
ok, krivo sam s izrazila. ali, koja čudesa očekujete od države koja je do juče bila u komunizmu, a bome je i danas samo pod navodnim višestranačjem!
ne očekujem čudesa, ali nismo jedini koji su bili u komunizmu ... pa je nekima puno bolje, što znači da se može bolje, samo treba gamad koja živi na našoj grbači natjerat da rade u našem interesu ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 23:30   #45 (permalink)
Moderator Foruma

anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ne očekujem čudesa, ali nismo jedini koji su bili u komunizmu ... pa je nekima puno bolje, što znači da se može bolje, samo treba gamad koja živi na našoj grbači natjerat da rade u našem interesu ...
jer smo ih mi zato i birali.
Oni su naši predstavnici i trebaju čuti, osjetiti naše interese, kanalizirati ih, stvoriti uvjete da mi možemo ostvariti svoje interese ... i zato trebaju biti adekvatno cijenjeni i nagrađeni (od toga nitko ne bježi).

A ne kao sada i ovih proteklih 15-ak godina: mi postojimo da bi oni imali kime vladati, koga guliti ..... i uz to imati kraljevske povlastice bez ikakve odgovornosti.
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 07:28   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Evo nisam izdržao a da se ne javim, osim krivaca u vladama, a ne u državi, nakon glavnog krivca, tate domovine koji je bio u komunizmu general, za sve što nam se događa krivo je Hrvatsko pravosuđe, odnosno suci koji "provode" Hrvatske pozitivne Zakone koji su prvi tribali reagirati na kriminal, jer u Zakonu stoji da čak po službenoj dužnosti moraju djelovati ako uoče kriminal, a što su oni napravili, oni napadaju male ljude, kažnjavaju, deložiraju, donose nebulozne presude, a lopove ostavljaju na miru jer ih ovi plačaju ili im je naređeno da tako sude.
I oni su krivi za zacimentirano stanje u Hrvatskoj, jer budite uvjereni da pravosuđe djeluje kako triba, da je neovisno, da su suci časni i pošteni, da sude po Zakonu, vidili bi kakva bi panika nastala među lopovima i političarima.
tonini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 07:47   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Ma imaš pravo samo kaj na žalost ne postoji savršen sistem ni čovjek u njemu a (da bi trebalo bit drukčije to sigurno) samo što svi djeluju i razmišljaju na svoj način i shvačaju po svom nahođenju i savjetima drugih pa to ispada tako kako je. U Americi osuđuju 13 godišnjake na doživotne samo zbog prisustva na mjestu zločina usporedbe radi.Kakav je to sistem ,ta djeca nemogu vjerovati da će cijeli život odradit u zatvoru za niš.
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 09:18   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

To su drastične mjere i ja se s tim ne slažem, ali eto i to je primjer da smo ovdje u Hrvatskoj tribali sagledati sve što se dešava u svitu i bar djelomično izvući pouke i ne dozvoliti da se dešava ovo kod nas, ipak za ovu državu su ljudi prolili krv, žrtvovali se i žrtvuju se, a za što, da bi netko imao dvorce i vile, satove i sl. Nisu za to život dali i nisu se za to svi građani Hrvatske 91 digli na noge.
tonini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 13:24   #49 (permalink)
Moderator Foruma

Sve ti je to tonini vrzino kolo i jako teško će se raspetljati jer vrana vrani oči ne kopa!
Točno je da je pravosuđe jedna od bitnih karika ali nikako nije jedina, nije neovisna i nije najvažnija.

Dvije su vrste ljudi na ovom svijetu:

Jedni rade što znaju, a drugi znaju što rade!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 20:28   #50 (permalink)
Uvaženi forumas

Da to je točno, ali ako se to kolo ne otpetlja, kako dalje?
Izgleda mi da u Hrvatskoj nema tko provoditi Zakon, jer ako jedan sudac može kazati izrijekom da "novac nije imovina niti materijalno dobro" a za to biti nagrađen mjestom, gdje trebaju biti najčasniji, najpošteniji, najkvalitetniji, najsposobniji, na najvišem sudu u Hrvatskoj, a da na to nitko od sudaca ne reagira.... onda gdje mi to živimo? To je dokaz da sudovi ne rade po Zakonu već kako im se naredi, a ako im nitko nije naredio onda se svojim načinom suđenja dodvoravaju vlasti, bankama, političarima i inima.
tonini je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drzava hrvatska, nepokorena, nepokorena hrvatska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114