Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Nepokorena Hrvatska u Politika forumu; Evo i ovdje postavljam isto pitanje (kao i na drugoj temi) kolegi damfisk-u, di je šta se ne javlja, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-05-07, 12:44   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 718
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat
Re: Nepokorena Hrvatska

Evo i ovdje postavljam isto pitanje (kao i na drugoj temi) kolegi damfisk-u, di je šta se ne javlja, meni je ugodno sa njim postati.
tonini je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 22:09   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Eno ti ga na balunu - odmara od politike.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 15:34   #53 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Da to je točno, ali ako se to kolo ne otpetlja, kako dalje?
Izgleda mi da u Hrvatskoj nema tko provoditi Zakon, jer ako jedan sudac može kazati izrijekom da "novac nije imovina niti materijalno dobro" a za to biti nagrađen mjestom, gdje trebaju biti najčasniji, najpošteniji, najkvalitetniji, najsposobniji, na najvišem sudu u Hrvatskoj, a da na to nitko od sudaca ne reagira.... onda gdje mi to živimo? To je dokaz da sudovi ne rade po Zakonu već kako im se naredi, a ako im nitko nije naredio onda se svojim načinom suđenja dodvoravaju vlasti, bankama, političarima i inima.
pokrenu stranku ... izađi na izbore .. osvoji većinu ....
ili imaš neku drugu ideju?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 07:42   #54 (permalink)
Uvaženi forumas

tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Da to bi bila možda prava stvar ili pokret ili grupu građana. Ne znam točno, tamo 90-tih to je bilo vrlo lako, sječam se grupa se složila prijavila i to bi bilo to, a danas mislim da treba potpisa i potpisa, neznam to bi trebalo pitati nekog pravnika, možda damfisk-a ako je on pravnik.
Pa evo ima nas na ovom forumu sasvim dovoljno članova a i onih koji čitaju. Možemo s te točke krenuti. Tribalo bi to pokrenuti, pa viditi što se može napraviti.
Evo prijedloga, izradimo svoju stranicu, ja ču financirati hosting i domenu i to odmah sutra ako triba, odredimo ime i sl. Zajedno možemo uređivati takvu web stranicu, to nije nikakav problem a možda najbolje što se može napraviti. Pravila ponašanja i uređivanja na site-u bi odredili. Da ne duljim evo razvijmo tu ideju, mnogo je nezadovoljnih, najbolji naćin je povezivanje priko neta.
tonini je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 19:19   #55 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-06-07
Godina: 58
Poruka: 6
purgerinho 1234 se izdvaja iz mase

Citat:
Da to bi bila možda prava stvar ili pokret ili grupu građana. Ne znam točno, tamo 90-tih to je bilo vrlo lako, sječam se grupa se složila prijavila i to bi bilo to, a danas mislim da treba potpisa i potpisa, neznam to bi trebalo pitati nekog pravnika, možda damfisk-a ako je on pravnik.
Pa evo ima nas na ovom forumu sasvim dovoljno članova a i onih koji čitaju. Možemo s te točke krenuti. Tribalo bi to pokrenuti, pa viditi što se može napraviti.
Evo prijedloga, izradimo svoju stranicu, ja ču financirati hosting i domenu i to odmah sutra ako triba, odredimo ime i sl. Zajedno možemo uređivati takvu web stranicu, to nije nikakav problem a možda najbolje što se može napraviti. Pravila ponašanja i uređivanja na site-u bi odredili. Da ne duljim evo razvijmo tu ideju, mnogo je nezadovoljnih, najbolji naćin je povezivanje priko neta.
purgerinho 1234 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 02:02   #56 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,222
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Zaboga... koliko smajlija...

Znači: nepokorena Hrvatska = tisuću smajlija?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 06:52   #57 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Zaboga... koliko smajlija...

Znači: nepokorena Hrvatska = tisuću smajlija?
Vjerovatno je tako, ako sam dobro razumio poruku.
tonini je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 11:06   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ta poruka sa smajlićima je, koliko sam uspio pohvatati događanja zadnjih dana na forumu, od našeg starog znanca koji je protjeran sa foruma pa se na ovaj način više puta pokušao osvetiti. Čista zloba.

Nemoj se na to obazirati.
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 11:21   #59 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Ta poruka sa smajlićima je, koliko sam uspio pohvatati događanja zadnjih dana na forumu, od našeg starog znanca koji je protjeran sa foruma pa se na ovaj način više puta pokušao osvetiti. Čista zloba.

Nemoj se na to obazirati.
Zahvaljujem na informaciji o navedenom forumašu. Meni je ovaj forum najbolji, posebno izdvajam politiku i pravo jer me to najviše zanima a i na tim temama provodim najviše vrimena jer tu ima stvarno odličnih tema i postova.
tonini je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 15:33   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Što je to za sve Vas?

"Nepokorena Hrvatska" - to ne postoji. Hrvatska više ne postoji. Novac je u tuđim lisnicama, a hrvatska puška prelazi u NATO. Gdje je tu suverenitet? Zakon nam diktiraju drugi. Gmižemo pred drugima, dodovoravamo se, uvlačimo u kojekakve šupkove i to je onda "nepokorena Hrvatska"? I ovo što još nazivamo Hrvatskom, ni to nije naše - to je vlasništvo naših tajkuna ("velikih i najvećih Hrvata") koji su Hrvatsku kupili za džabe.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drzava hrvatska, nepokorena, nepokorena hrvatska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111