| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Nepokorena Hrvatska u Politika forumu; Evo i ovdje postavljam isto pitanje (kao i na drugoj temi) kolegi damfisk-u, di je šta se ne javlja, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) | |
| Banned | Re: Nepokorena Hrvatska Citat:
ili imaš neku drugu ideju? | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Da to bi bila možda prava stvar ili pokret ili grupu građana. Ne znam točno, tamo 90-tih to je bilo vrlo lako, sječam se grupa se složila prijavila i to bi bilo to, a danas mislim da treba potpisa i potpisa, neznam to bi trebalo pitati nekog pravnika, možda damfisk-a ako je on pravnik. Pa evo ima nas na ovom forumu sasvim dovoljno članova a i onih koji čitaju. Možemo s te točke krenuti. Tribalo bi to pokrenuti, pa viditi što se može napraviti. Evo prijedloga, izradimo svoju stranicu, ja ču financirati hosting i domenu i to odmah sutra ako triba, odredimo ime i sl. Zajedno možemo uređivati takvu web stranicu, to nije nikakav problem a možda najbolje što se može napraviti. Pravila ponašanja i uređivanja na site-u bi odredili. Da ne duljim evo razvijmo tu ideju, mnogo je nezadovoljnih, najbolji naćin je povezivanje priko neta. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-06-07 Godina: 58
Poruka: 6
![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Citat:
![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Zaboga... koliko smajlija... Znači: nepokorena Hrvatska = tisuću smajlija?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nepokorena Hrvatska Ta poruka sa smajlićima je, koliko sam uspio pohvatati događanja zadnjih dana na forumu, od našeg starog znanca koji je protjeran sa foruma pa se na ovaj način više puta pokušao osvetiti. Čista zloba. Nemoj se na to obazirati.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Zahvaljujem na informaciji o navedenom forumašu. Meni je ovaj forum najbolji, posebno izdvajam politiku i pravo jer me to najviše zanima a i na tim temama provodim najviše vrimena jer tu ima stvarno odličnih tema i postova. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska "Nepokorena Hrvatska" - to ne postoji. Hrvatska više ne postoji. Novac je u tuđim lisnicama, a hrvatska puška prelazi u NATO. Gdje je tu suverenitet? Zakon nam diktiraju drugi. Gmižemo pred drugima, dodovoravamo se, uvlačimo u kojekakve šupkove i to je onda "nepokorena Hrvatska"? I ovo što još nazivamo Hrvatskom, ni to nije naše - to je vlasništvo naših tajkuna ("velikih i najvećih Hrvata") koji su Hrvatsku kupili za džabe. |
| | |
![]() |
| Tagovi: drzava hrvatska, nepokorena, nepokorena hrvatska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:10.