| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Nepokorena Hrvatska u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Iochannes pa onda od onoga što ti ostane plaćaš PDV što god kupovao... Eeee, mene je ovo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nepokorena Hrvatska Eeee, mene je ovo uvijek zanimalo, pa da pitam tu stručno osoblje. Uglavnom, plaća se porez kada nekaj uvoziš ili sam proizvodiš (ono firma, ne šverckomerc), sada još građanin plaća porez na to kaj kupi, iako je za to već plaćen porez. Dakle po mom nekom razmišljanju dvostruki porez na istu stvar (sada gdje to ide otompotom), dal je to uobičajna praksa u svim zapadnim zemljama? |
| | |
| | #82 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska PDV je uobičajen na zapadu jer je državi lakše kontrolirati porez koji trgovci obično svale na leđa krajnjeg potrošača. vidio si kako je na svakom računu označen iznos PDV-a. i onda država još samo mora suzbijati sivu ekonomij, tj. paziti da se izdaju računi. pa se sad sjeti koliko si puta pio kavu ili kupio nešto, a da nisi dobio račun. tako se može prikazivati manji promet od stvarnoga, plaćati manje poreza - krasti na finjaka. eto, ovo je onako laički od mene. iochannes će sigurno biti precizniji.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #84 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,078
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska tako je, i porez mora bit centralna preokupacija države u nas porezna uprava je leglo glupana, bez relevantnee baze podataka, bez ovlasti da šta bitnog napravi, a mi se rugamo americi, u sad-u irs (porezna) je jedna od najjačih državnih agencija. mislin da ne triba govorit zašto |
| | |
| | #85 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Citat:
![]() Dan porezne slobode Citat:
![]() Za sebe radiš tek 116 dana (ova godina je nasreću prestupna pa imaš pravo na 1 više) Citat:
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |||
| | |
| | #86 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska ironije radi, ovo dolje je čini mi se škorina pjesma. a sad pitalica: gdje u saboru sjedi mali miro?
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska ti si kao neki šaljivac? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: drzava hrvatska, nepokorena, nepokorena hrvatska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.