| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi "Od Vardara pa do Triglava" u Politika forumu; Kasnim, kasnim... ali tek sam sad naletila na ovu zaniljivu temu prekopavajući neke vijesti i gledajući TV (jednom u sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Od Vardara pa do Triglava" Kasnim, kasnim... ali tek sam sad naletila na ovu zaniljivu temu prekopavajući neke vijesti i gledajući TV (jednom u sto godina se i to desi). Citat:
Citat:
![]() Valjda nam se i Tito digne iz groba, vrati Jugoslaviju, pa se svi zagrlimo po starom dobrom običaju "bratstva i jedinstva" i odpjevamo još koju u duhu " Svetlim suncem obasjana ponosito sred Balkana, Jugoslavijo, Jugoslavijo" nastavite ![]() Di ćeš miline?! ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: "Od Vardara pa do Triglava" To ti je ona urbana gerila koja ne sluša pastirski rock. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: "Od Vardara pa do Triglava" joj bilo je na tv u danas to vidio sam ![]() ne mogu vjerovat ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" po šumama i gorama naše zemlje ponosne idu čete partizana slavu borbe pronose neka znade dušman kleti da će kod nas slomit vrat prije ćemo mi umrijeti nego svoje zemlje dat |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
prava istina haha
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Zaaaakooooon, carevi ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:29.