Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi "Od Vardara pa do Triglava" u Politika forumu; Kasnim, kasnim... ali tek sam sad naletila na ovu zaniljivu temu prekopavajući neke vijesti i gledajući TV (jednom u sto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-12-07, 20:24   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
"Od Vardara pa do Triglava"

Kasnim, kasnim... ali tek sam sad naletila na ovu zaniljivu temu prekopavajući neke vijesti i gledajući TV (jednom u sto godina se i to desi).

Citat:
ZAGREB - “Od Vardara pa do Triglava”, “Po šumama i gorama”, “Druže Tito, mi ti se kunemo” i druge slične pjesme pjevale su se u šatoru SDP-ova izbornog stožera na Iblerovu trgu oko dva sata iza ponoći u izbornoj noći (...)

Potom red jugoslavenskih - “Računajte na nas” i “Druže Tito, mi ti se kunemo” - pa još jedna partizanska - “Na Kordunu grob do groba” - pa na kraju “Od Vardara pa do Triglava”. No, nakon poznatog refrena “Jugoslavijo, Jugoslavijo” pjesma je utihnula na zahtjev dvojice policajaca. Oni su se pojavili na stražnjem ulazu u šator i zamolili jednog od SDP-ovaca da stiša pjevače.
A i ovi stariji su morali nekaj reći na ove mlađe kada pomahnitaju i dotaknu se alkohola, pa su ih ovako lijepo obranili...

Citat:
Predsjednik stranke Zoran Milanović nije bio prisutan u šatoru u vrijeme dok su se pjevale ove pjesme, a glasnogovornica SDP-a Gordana Grbić danas nije željela tome pridavati veliku pažnju.

- Repertoar pjesama koje su se pjevale bio je raznovrstan, bilo je i “Vile Velebita” i hrvatskih budnica. Kad se netko u tri sata ujutro, uz pomoć malo alkohola, malo razmaše, ne znam je li to odmah za psihološko i politološko razmatranje. Ne treba iz svake malo življe atmosfere izvoditi povijesne zaključke - rekla je Grbić.

Valjda nam se i Tito digne iz groba, vrati Jugoslaviju, pa se svi zagrlimo po starom dobrom običaju "bratstva i jedinstva" i odpjevamo još koju u duhu " Svetlim suncem obasjana ponosito sred Balkana, Jugoslavijo, Jugoslavijo" nastavite

Di ćeš miline?!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 20:36   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,188
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey
Re: "Od Vardara pa do Triglava"

To ti je ona urbana gerila koja ne sluša pastirski rock.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 21:11   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,449
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

joj bilo je na tv u danas to vidio sam

ne mogu vjerovat

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 22:41   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Nije alkohol za svakoga.

Kako kaže naš narod?

Što trijezan misli - pijan govori.
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 16:12   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,523
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

po šumama i gorama naše zemlje ponosne
idu čete partizana slavu borbe pronose
neka znade dušman kleti da će kod nas slomit vrat
prije ćemo mi umrijeti nego svoje zemlje dat
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 16:26   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,449
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Nije alkohol za svakoga.

Kako kaže naš narod?

Što trijezan misli - pijan govori.

prava istina haha

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 17:05   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Zaaaakooooon, carevi
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 17:34   #8 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,474
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

mladi majmuni.
ševa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 18:53   #9 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,886
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Tko pjeva, zlo ne misli
Vex je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 20:41   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
po šumama i gorama naše zemlje ponosne
idu čete partizana slavu borbe pronose
neka znade dušman kleti da će kod nas slomit vrat
prije ćemo mi umrijeti nego svoje zemlje dat
Idilično
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103