| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi "Od Vardara pa do Triglava" u Politika forumu; teice sve je istina šta ti pišeš al isto tako je istina da je upravo tito obuzdavao nacionalizam u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" teice sve je istina šta ti pišeš al isto tako je istina da je upravo tito obuzdavao nacionalizam u jugi. dok je on bio živ nema šanse da bi srbi napali druge narade (ili bilo koji drugi narod) |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Pa jel ti uopče čitaš moje postove??? U svemu se slažem s tobom a ti raspalila po meni kao da te iste komšije branim!!! A što se tiče malih ljudi (nisu svi radili žločine) odi se ti suprotstavit ulasku u Europsku uniju, padu životnog standarda i povečanju poreza itd. Pa da vidim kako češ nešto promijenit. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
Ja i nisam rekla da su svi radili. Ja se tome ne želim suprostaviti, ja mislim da bi EU itekako povećala naš standard življenja (na koji način ne znam niti me zanima), ali me bode u oči svaki put kada vidim na njemačkoj televiziji vremensku prognozu mogu vidjeti koliko je stupnjeva u Ljubljani, a južnije od toga ni ne postoji. Glup primjer, ali eto meni nekako upečatljiv. Da, ali je znao da nitko ne živi vječno i da se je ekipa koja se oko njega okupila bila itekako večinski srpska. Nije bio baš toliko glup.
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" mali ulet: čuj, na primjer s njemačkom vremenskom prognozom dodat ću samo da su nas oni prvi priznali, pa je paradoksalno reći da za njih ne postojimo kad zbog njih (između ostalih) i postojimo.. toliko. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Evo ja se pitam zašto padam na ovakove teme. Ima punih 50 godina da san posta pionir, tad su to svi prvašići morali biti, al se i sičan kad je čača umisto plaće donija bonove za spizu. Pa san naresta i iša na faks u Zagreb (nikad u partiju, ali ni to nema veze), upravo onda kad smo počeli pivati svašta i ovih i onih pisama i postali svjesni Hrvatske ... crven bili plavi to je barjak pravi..... pa je došla '71. Iako ugušeno proliće, ipak je donilo malo svitla, više nije bilo sve ka i prije, a onada san dočeka '91. Dolazi demokracija u Hrvatsku, sve moguče slobode, pa i pisme, neka ljudi pivaju šta oče i šta in se piva. Ali u mojoj Hrvatskoj nema ni D od demokracije, ima samo P od pljačke i prevare, a vi nekome zamirate šta piva, neka pivaju sve šta se pivat može u slobodi.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! Zadnji Uredio tonini : 09-12-07 u 15:00. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" kad su ljubomorni na našu mediteransku klimu! ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.