Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi "Od Vardara pa do Triglava" u Politika forumu; teice sve je istina šta ti pišeš al isto tako je istina da je upravo tito obuzdavao nacionalizam u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-12-07, 11:21   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,937
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: "Od Vardara pa do Triglava"

teice sve je istina šta ti pišeš
al isto tako je istina da je upravo tito obuzdavao nacionalizam u jugi.
dok je on bio živ nema šanse da bi srbi napali druge narade (ili bilo koji drugi narod)
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 11:22   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 620
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Pa jel ti uopče čitaš moje postove???
U svemu se slažem s tobom a ti raspalila po meni kao da te iste komšije branim!!!
A što se tiče malih ljudi (nisu svi radili žločine) odi se ti suprotstavit ulasku u Europsku uniju, padu životnog standarda i povečanju poreza itd. Pa da vidim kako češ nešto promijenit.
Davor1507 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 11:55   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,937
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

ni jednoj zemlji ulaskom u eu nije pao standard
ni jednoj zemlji ulaskom u eu nisu povećani porezi
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 12:32   #34 (permalink)
Uvaženi forumas

Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

To je trebalo shvatiti odvojeno ali neka.
Pala je platežna moć zbog prelaska na Euro a time i standard građana, znam jer poznam ljude koji žive i rade u Njemačkoj.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 12:35   #35 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Pa jel ti uopče čitaš moje postove???
U svemu se slažem s tobom a ti raspalila po meni kao da te iste komšije branim!!!
A što se tiče malih ljudi (nisu svi radili žločine) odi se ti suprotstavit ulasku u Europsku uniju, padu životnog standarda i povečanju poreza itd. Pa da vidim kako češ nešto promijenit.
Čitam i ne vjerujem da čitam.
Ja i nisam rekla da su svi radili.
Ja se tome ne želim suprostaviti, ja mislim da bi EU itekako povećala naš standard življenja (na koji način ne znam niti me zanima), ali me bode u oči svaki put kada vidim na njemačkoj televiziji vremensku prognozu mogu vidjeti koliko je stupnjeva u Ljubljani, a južnije od toga ni ne postoji. Glup primjer, ali eto meni nekako upečatljiv.

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
teice sve je istina šta ti pišeš
al isto tako je istina da je upravo tito obuzdavao nacionalizam u jugi.
dok je on bio živ nema šanse da bi srbi napali druge narade (ili bilo koji drugi narod)
Da, ali je znao da nitko ne živi vječno i da se je ekipa koja se oko njega okupila bila itekako večinski srpska. Nije bio baš toliko glup.
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 12:43   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja se tome ne želim suprostaviti, ja mislim da bi EU itekako povećala naš standard življenja (na koji način ne znam niti me zanima), ali me bode u oči svaki put kada vidim na njemačkoj televiziji vremensku prognozu mogu vidjeti koliko je stupnjeva u Ljubljani, a južnije od toga ni ne postoji. Glup primjer, ali eto meni nekako upečatljiv.
Imaš pravo glup primjer a uostalom skrenuli smo s teme, EU nije od Vardara pa do Triglava a ako i bude neka nas zaobiđe.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 12:45   #37 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

mali ulet: čuj, na primjer s njemačkom vremenskom prognozom dodat ću samo da su nas oni prvi priznali, pa je paradoksalno reći da za njih ne postojimo kad zbog njih (između ostalih) i postojimo.. toliko.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 14:55   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 800
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Evo ja se pitam zašto padam na ovakove teme. Ima punih 50 godina da san posta pionir, tad su to svi prvašići morali biti, al se i sičan kad je čača umisto plaće donija bonove za spizu.
Pa san naresta i iša na faks u Zagreb (nikad u partiju, ali ni to nema veze), upravo onda kad smo počeli pivati svašta i ovih i onih pisama i postali svjesni Hrvatske ... crven bili plavi to je barjak pravi..... pa je došla '71. Iako ugušeno proliće, ipak je donilo malo svitla, više nije bilo sve ka i prije, a onada san dočeka '91. Dolazi demokracija u Hrvatsku, sve moguče slobode, pa i pisme, neka ljudi pivaju šta oče i šta in se piva.
Ali u mojoj Hrvatskoj nema ni D od demokracije, ima samo P od pljačke i prevare, a vi nekome zamirate šta piva, neka pivaju sve šta se pivat može u slobodi.

Zadnji Uredio tonini : 09-12-07 u 15:00.
tonini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 22:22   #39 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
mali ulet: čuj, na primjer s njemačkom vremenskom prognozom dodat ću samo da su nas oni prvi priznali, pa je paradoksalno reći da za njih ne postojimo kad zbog njih (između ostalih) i postojimo.. toliko.
Priznali jesu, ali u kartu uvrstili nisu
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 22:24   #40 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

kad su ljubomorni na našu mediteransku klimu!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113