| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi "Od Vardara pa do Triglava" u Politika forumu; Citat: Pravi autor: dorina I oni za vrijeme "Proljeća" su pjevali Banu, pa da je netko bubnuo ovo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
![]() Citat:
A mene iskreno boli kurac kaj su pjevali jer kaj čovjek radi u njegovo slobodno vrijeme je njegova stvar, ja jedino znam da to nebi pjevao (uostalom niti neznam te pjesme ) . | ||
| | |
| | #43 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Vex pošto su ovo pjevali SDP Jugend onda te zaboli briga, a da je HDZ-ova pjevala neke ustaške onda ti ne bi bilo svejedno, jer oni su "nacisti" "fašisti" i sl. A ovi su ipak narodno oslobodilačka vojska (bili). Sjećam se samo koja je prašina nastala oko Thompsonovih pjesama ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Da Vex, završili su tamo i procvjetale su im ruže, živjeli su u toplini svoga doma sa bijelom ogradom oko kuće i zaboravili sve ono prije... Ma naravno, daj si zapjevaj još "Bit će mesa", sigurno ni oni nisu nekaj loše mislili. ![]() Koji smo mi jadan i bjedan narod! žalosno baš
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Pa ti nisi normalna, uspoređivat Tito mi ti se kunemo sa Bit če mesa klat čemo Hrvate. Vidiš Tito mi ti se kunemo su pjevali svi narodi od Slovenaca do Srba i nitko nikog nije klao. Daj smiri strasti. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Apsolutno su smirene, ne uspoređujem ja nikoga, pa i sam je rekao "Tko pjeva, zlo ne misli". ![]() Ja se ispričavam ako je koga uvrijedilo.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 37
![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
kakve ima razlike ako su a jesu svi u svoje vrijeme radili zlocine. tu su pjesmu pjevali njegovi "borci" kad su odradili bleiburg , krizne putove , raznorazne sume i jame raznorazna stratista. hvaleci tita hvali se zlocin pocinjen nad hrvatima i svima onima koji nisu mislili kao on kao njegova kpj-u , a pjevati tu pjesmu pjevaci salju poruku da su spremni nastavit sa zlocinima di je on stao. ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
Dobro gospodine Dujmović...Pardon uvaženi povjesničare Jurčević... Molimo Vas da Vaša pouka o povijesnim istinama Hrvata ne stane na ovoj lekciji... Uputite nas neupućene na pravi put... | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.