Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi "Od Vardara pa do Triglava" u Politika forumu; Citat: Pravi autor: dorina I oni za vrijeme "Proljeća" su pjevali Banu, pa da je netko bubnuo ovo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-12-07, 07:45   #41 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: "Od Vardara pa do Triglava"

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
I oni za vrijeme "Proljeća" su pjevali Banu, pa da je netko bubnuo ovo kaj ti završio bi baš isto kao i oni.
U Njemačkoj

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Biti pioniri smo morali (ja sam zadnja generacija i nemam pojma kaj to znači), ali komunisti nismo, ni onda ni danas.
A netko je povukao i ostali su slijedili

A mene iskreno boli kurac kaj su pjevali jer kaj čovjek radi u njegovo slobodno vrijeme je njegova stvar, ja jedino znam da to nebi pjevao (uostalom niti neznam te pjesme ) .
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 07:56   #42 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,915
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
A netko je povukao i ostali su slijedili
Vjerojatno je tako i bilo, pa je izašlo na vidjelo o čem guska sanja.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 08:23   #43 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Vex pošto su ovo pjevali SDP Jugend onda te zaboli briga, a da je HDZ-ova pjevala neke ustaške onda ti ne bi bilo svejedno, jer oni su "nacisti" "fašisti" i sl. A ovi su ipak narodno oslobodilačka vojska (bili).

Sjećam se samo koja je prašina nastala oko Thompsonovih pjesama
teica je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 11:34   #44 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,646
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Da Vex, završili su tamo i procvjetale su im ruže, živjeli su u toplini svoga doma sa bijelom ogradom oko kuće i zaboravili sve ono prije...
Ma naravno, daj si zapjevaj još "Bit će mesa", sigurno ni oni nisu nekaj loše mislili.
Koji smo mi jadan i bjedan narod! žalosno baš
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 12:01   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 671
Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Pa ti nisi normalna, uspoređivat Tito mi ti se kunemo sa Bit če mesa klat čemo Hrvate.
Vidiš Tito mi ti se kunemo su pjevali svi narodi od Slovenaca do Srba i nitko nikog nije klao. Daj smiri strasti.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 12:04   #46 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,646
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Apsolutno su smirene, ne uspoređujem ja nikoga, pa i sam je rekao "Tko pjeva, zlo ne misli".

Ja se ispričavam ako je koga uvrijedilo.
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 12:06   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Ma sve OK
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 13:55   #48 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 37
unacelu se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Pa ti nisi normalna, uspoređivat Tito mi ti se kunemo sa Bit če mesa klat čemo Hrvate.
Vidiš Tito mi ti se kunemo su pjevali svi narodi od Slovenaca do Srba i nitko nikog nije klao. Daj smiri strasti.
kakve ima razlike između tita i hitlera , cetnika i tita, hitlera i tita ,
kakve ima razlike ako su a jesu svi u svoje vrijeme radili zlocine.

tu su pjesmu pjevali njegovi "borci" kad su odradili bleiburg , krizne putove , raznorazne sume i jame raznorazna stratista.
hvaleci tita hvali se zlocin pocinjen nad hrvatima i svima onima koji nisu mislili kao on kao njegova kpj-u , a pjevati tu pjesmu pjevaci salju poruku da su spremni nastavit sa zlocinima di je on stao.
unacelu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 13:59   #49 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 988
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: unacelu Pogledaj Poruke

tu su pjesmu pjevali njegovi "borci" kad su odradili bleiburg , krizne putove , raznorazne sume i jame raznorazna stratista.
hvaleci tita hvali se zlocin pocinjen nad hrvatima i svima onima koji nisu mislili kao on kao njegova kpj-u , a pjevati tu pjesmu pjevaci salju poruku da su spremni nastavit sa zlocinima di je on stao.

Dobro gospodine Dujmović...Pardon uvaženi povjesničare Jurčević...

Molimo Vas da Vaša pouka o povijesnim istinama Hrvata ne stane na ovoj lekciji...

Uputite nas neupućene na pravi put...

Više o meni
sunka5 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 14:06   #50 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: unacelu Pogledaj Poruke

SDP-ova mladež će nastaviti sa Titovim zločinima počinjenim nad Hrvatima??? Pojasni molim???
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114