Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi "Od Vardara pa do Triglava" u Politika forumu; Citat: Pravi autor: teica Vex pošto su ovo pjevali SDP Jugend onda te zaboli briga, a da je HDZ-...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-12-07, 15:54   #51 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: "Od Vardara pa do Triglava"

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Vex pošto su ovo pjevali SDP Jugend onda te zaboli briga, a da je HDZ-ova pjevala neke ustaške onda ti ne bi bilo svejedno, jer oni su "nacisti" "fašisti" i sl. A ovi su ipak narodno oslobodilačka vojska (bili).

Sjećam se samo koja je prašina nastala oko Thompsonovih pjesama
Izvadi mi citat gdje sam JA nekaj rekao o Thompsonu i njegovom koncertu please

I da, samo zato kaj sam ja glasao za SDP odmah povlači to da ako HDZ nekaj pjeva bit ću prvi koji će srat po njemu?

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ma naravno, daj si zapjevaj još "Bit će mesa", sigurno ni oni nisu nekaj loše mislili.
Koji smo mi jadan i bjedan narod! žalosno baš
Možda nisi primjetila smajlić na kraju tog posta, ovaj -->

I kao kaj sam rekao boli me kurac kaj ko pjeva dok mene ne smeta, možeš ti pjevat 'Bit će mesa' ako nisi kraj mene, ako jesi zamolit ću te da prestaneš
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 16:25   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

pitao sam se kad će se povuć thompson ovde

mislin da su jedva dočekali ovaj SDP-ov gaf

sada kad su i SDP-ovci zasrali sada i HDZ-ejci mogu s thompsonon pivat Jasenovac i Gradišku Staru

nakon toga nek organiziraju tomatinu kao i u španjolskoj, samo nek se ne gađaju pomama već govnima jednih i drugih
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 18:05   #53 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Vex nisi ga nigdje spomenuo, nego sam ja to općenito rekla za Thompsona (nije bilo tebi upućeno)

Ja ga nisam jedva dočekala, ja sam se navikla na njihove gafove.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 18:13   #54 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,272
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Kad sdp pjeva od vardara pa do triglava onda nema veze, da je hdz čavoglave ili neku ustašku to bi sad bila cijela strka
Star 10-12-07, 18:34   #55 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Možda nisi primjetila smajlić na kraju tog posta, ovaj -->

I kao kaj sam rekao boli me kurac kaj ko pjeva dok mene ne smeta, možeš ti pjevat 'Bit će mesa' ako nisi kraj mene, ako jesi zamolit ću te da prestaneš
Jesam, primjetila sam ga, ali to nije smajlić "vidi mene duhovita", već više posprdan neki... NVM

Ne smeta ni meni kaj pjevaju, ali mislim da nebitno od čije strane možeš reći "Tko pjeva, zlo ne misli", pogotovo za te neke pjesmuljke koji slave ona vremena i može bit, priželjkivanje istih.
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 15:44   #56 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
Kad sdp pjeva od vardara pa do triglava onda nema veze, da je hdz čavoglave ili neku ustašku to bi sad bila cijela strka

Da, upravo tako.

Naime, NIJE ISTO pjevati ustaške i partizanske pjesme.

Baš kao što ustaše i partizani nisu jedna te ista stvar.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 16:42   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,285
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Naime, NIJE ISTO pjevati ustaške i partizanske pjesme.

Baš kao što ustaše i partizani nisu jedna te ista stvar.
Dobro, a ako nije isto (su čin se i sam slažen), znači li to da se partizanske mogu pivat?
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 16:46   #58 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Da.

Naime, pjevanjem partizanskih pjesama ne krše se važeći propisi Republike Hrvatske, dok se pjevanjem ustaških pjesama krše važeći propisi Republike Hrvatske.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 16:53   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,285
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Da.

Naime, pjevanjem partizanskih pjesama ne krše se važeći propisi Republike Hrvatske, dok se pjevanjem ustaških pjesama krše važeći propisi Republike Hrvatske.
Nisam to zna. Znaš li možda jel se u Hr mogu pivat četničke pisme? Jel zakonom kažnjivo ono "Slobo šalji salate, biće mesa..."

Sva srića da ne pivan ništa od toga, a pogotovo ne partizanske.
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 16:55   #60 (permalink)
women loving misogynist

Ne znam niti jednu četničku pjesmu, tako da to ne mogu sa sigurnošću reć.

Naime, kod ustaških pjesama nije problem u tome što su ustaške, nego u njihovom sadržaju.

Pretpostavljam da bi isti problem bio i sa četničkim pjesmama.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111