| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi "Od Vardara pa do Triglava" u Politika forumu; Citat: Pravi autor: teica Vex pošto su ovo pjevali SDP Jugend onda te zaboli briga, a da je HDZ-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
I da, samo zato kaj sam ja glasao za SDP odmah povlači to da ako HDZ nekaj pjeva bit ću prvi koji će srat po njemu? Citat:
![]() I kao kaj sam rekao boli me kurac kaj ko pjeva dok mene ne smeta, možeš ti pjevat 'Bit će mesa' ako nisi kraj mene, ako jesi zamolit ću te da prestaneš | ||
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" pitao sam se kad će se povuć thompson ovde ![]() mislin da su jedva dočekali ovaj SDP-ov gaf sada kad su i SDP-ovci zasrali sada i HDZ-ejci mogu s thompsonon pivat Jasenovac i Gradišku Staru nakon toga nek organiziraju tomatinu kao i u španjolskoj, samo nek se ne gađaju pomama već govnima jednih i drugih ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Vex nisi ga nigdje spomenuo, nego sam ja to općenito rekla za Thompsona (nije bilo tebi upućeno) Ja ga nisam jedva dočekala, ja sam se navikla na njihove gafove. ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
Ne smeta ni meni kaj pjevaju, ali mislim da nebitno od čije strane možeš reći "Tko pjeva, zlo ne misli", pogotovo za te neke pjesmuljke koji slave ona vremena i može bit, priželjkivanje istih.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
Da, upravo tako. Naime, NIJE ISTO pjevati ustaške i partizanske pjesme. Baš kao što ustaše i partizani nisu jedna te ista stvar.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Da. Naime, pjevanjem partizanskih pjesama ne krše se važeći propisi Republike Hrvatske, dok se pjevanjem ustaških pjesama krše važeći propisi Republike Hrvatske.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Citat:
Sva srića da ne pivan ništa od toga, a pogotovo ne partizanske. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Od Vardara pa do Triglava" Ne znam niti jednu četničku pjesmu, tako da to ne mogu sa sigurnošću reć. Naime, kod ustaških pjesama nije problem u tome što su ustaške, nego u njihovom sadržaju. Pretpostavljam da bi isti problem bio i sa četničkim pjesmama.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.