| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Oluja 95 u Politika forumu; Danas ste saznali sveu vezi ove teme.Vaša mišljenja.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Ne tuži "nas" nego tužiteljstvo u uvodnom izlaganju u postpuku protiv Čermaka i ekipe navodi kako je Oluja bila "zločinački pothvat" planiran sa ciljem etničkog čišćenja... Moje osobno mišljenje: to su bljezgarije... Kreten koji je to pisao svašta je nadrobio... ali čisto sumnjam da će te navode uspjeti dokazati
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07 Lokacija: tu blizu
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: Oluja 95 Pročitali ste dio stenograma,izjavu onoga unproforca kaj mu je kao Gotovina prijetio gunom,sve mi se čini da to sve neče dobro završiti po Antišu,a mislim da po pričama iz Haga ima još kandidata,još mi se čini da ni vlada nema neki veliki interes,za taj slučaj,iako ste prije par godina slušali drugačije.Na kraju če pobijedit politika sudi,osudi i nikom ništa,pasivna politika u iščekivanju ulaska u e.u.Nema više frajera koji se slikaju u majcama Gotovine,nema čondiča i ekipe,nema prosvjeda,a di je tu problem,bude li Oluja proglašena zločinačkim pothvatom,doči čemo do jučer nezamislive situacije,da nas Srbija optuži za ratni zločin.Najgore je što konstantno curi prljavi veš iz rata,mislim koji je rat na svijetu bio čist,dobro,ako je Tuđman kupio VHS pogubljenja na Ovčari,zašto su to spremili u arhiv,po njegovoj naredbi,zašto ne bi to pogledali,kaže Milić da postoji 70 000 sati nemontiranoga materijala iz rata,pa šta se ne može od toga svega složiti neka obrana,a ne ono pokažu jamu i kažu evo ovo srbi uradiše,srbi kažu nemamo mi pojma to su Hrvatska podmetanja.Davno sam upoznao neke Vukovarce,jedan mi je rekao da čak imaju vhs snimljen nakon pada Vukovara,gdje srpske žene govore ovom je sin ratovao,pa ovom,zna se kaj je poslije bilo.Čini mi se da je sve počelo muljažama sa Vukovarcima,a sad nastavljaju priču,preslaba je to obrana,Gotovina če biti osuđen nastave li ovako.Znao sam ja da če na kraju to tako ispasti,Srpska politika radi svoje kroz desetlječa,naši ljudi ko guske u magli,Hrvatska uvijek genocidna država,nije nam trebao Jasenovc,i većina to nikada ne bi podržala,to če nas pratiti uvijek,a nitko ne priča o Partizanskom pokretu,o Dalmatincima,antifašistima,normalno kad su srbi vidjeli da se odričemo toga,objeručke su to prihvatili,a nitko neče reči da je Četnički pokret do 1943-4,pisvajao sebi Titovu borbu protiv fašizma i tako mazali svjetu oči,da su u crnoj gori jedva digli ustanak,jedan im je propao,da je hrpa četnika prešla u Partizane i sudjelovala u operacijama na Bleiburgu,zašto su srbi ušli u zagreb a ne zagrebački odred,ko da u srbiji nisu postojali logori.A naši ljudi koliko razmišljaju o svemu tome vidi se iz priča kako su Ustaše sve najbolje kaj nam se desilo,ko da ne postoje slike di piju sa četnicima za stolom.Pa se ti pravdaj evropi ko da oni nešto znaju,imaju svoje mišljenje koje im je netko drugi lijepo servirao i upakirao,i normalno da si misle,ako ste prije zašto ne bi i sad. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 E s ovim gore se slažem ne 100% nego 120% Sve si rekao! Imaš rep+ za ovo, meštre ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Sve gore stoji, ali bi trebalo dodati da se sve pitam koliko će naši generali imati kompetentnu obranu- Mikuličić mi još djeluje da zna što radi (na stranu bivše političko koketriranje). Mislim da će biti najteže pobiti optužbe za etničko čišćenje- iako i obrana i tužiteljstvo raspolažu hrpom dokaza o tome da su glupost (od srpskih dokumenata, snimki probi za bežaniju i Galbraithovog svjedočenja u Miloševićevom suđenju). To će biti jedna od političkih točki optužnice- ako će htjeti naći 'zločinački pothvat' tu bi migli izmišljati presedane u toj točki. Damfisk, znam da se vjerojatno ne kužiš previše u tribunal i sve (to je neki ni vrit ni mimo tip suda)- kako to ide sa političkim dijelom optužnice? Napakirali su im hrpu gluposti u 'udruživanju za zločinački pothvat', koliko tog bi se trebalo pobiti da se tak sintagma opovrgne? I još jedna stvar- kako to ide sa tom 'kolektivnom odgovornošću' koju pokušavaju uvesti u optužnici- navode ljude kojima se ne može suditi (Tuđman i Šušak), i sve žive ("ostali, znani i neznani" po optužnici)? U slučaju Srba (npr. Plavšić, Kadijević, Adžić, itd) nisu procesuirali suoptužene za zločinački pothvat ni kad su mogli...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Kako to misliš - politički dio optužnice? Na šta točno misliš? Kolektivna odgovornost? Gdje se to spominje?
| | |
![]() |
| Tagovi: oluja, oslobodilacka akcija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.