Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Oluja 95 u Politika forumu; Danas ste saznali sveu vezi ove teme.Vaša mišljenja....

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-07, 22:47   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 80
meštar se izdvaja iz masemeštar se izdvaja iz mase
Oluja 95

Danas ste saznali sveu vezi ove teme.Vaša mišljenja.
meštar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 23:02   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,540
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
Re: Oluja 95

a što da ti kažem nema se tu ništa za reči
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 23:21   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,518
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Tako je, Anthony. Nema se što za reći.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 23:31   #4 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: meštar Pogledaj Poruke
Danas ste saznali sveu vezi ove teme.Vaša mišljenja.
A gdje to?
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 12:36   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,518
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
A gdje to?
Ma bilo je sinoć na otvorenom..Hag nas tuži za genocid ili tako nešto..
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 13:07   #6 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Ne tuži "nas" nego tužiteljstvo u uvodnom izlaganju u postpuku protiv Čermaka i ekipe navodi kako je Oluja bila "zločinački pothvat" planiran sa ciljem etničkog čišćenja...

Moje osobno mišljenje: to su bljezgarije...

Kreten koji je to pisao svašta je nadrobio... ali čisto sumnjam da će te navode uspjeti dokazati
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 14:09   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 80
meštar se izdvaja iz masemeštar se izdvaja iz mase

Pročitali ste dio stenograma,izjavu onoga unproforca kaj mu je kao Gotovina prijetio gunom,sve mi se čini da to sve neče dobro završiti po Antišu,a mislim da po pričama iz Haga ima još kandidata,još mi se čini da ni vlada nema neki veliki interes,za taj slučaj,iako ste prije par godina slušali drugačije.Na kraju če pobijedit politika sudi,osudi i nikom ništa,pasivna politika u iščekivanju ulaska u e.u.Nema više frajera koji se slikaju u majcama Gotovine,nema čondiča i ekipe,nema prosvjeda,a di je tu problem,bude li Oluja proglašena zločinačkim pothvatom,doči čemo do jučer nezamislive situacije,da nas Srbija optuži za ratni zločin.Najgore je što konstantno curi prljavi veš iz rata,mislim koji je rat na svijetu bio čist,dobro,ako je Tuđman kupio VHS pogubljenja na Ovčari,zašto su to spremili u arhiv,po njegovoj naredbi,zašto ne bi to pogledali,kaže Milić da postoji 70 000 sati nemontiranoga materijala iz rata,pa šta se ne može od toga svega složiti neka obrana,a ne ono pokažu jamu i kažu evo ovo srbi uradiše,srbi kažu nemamo mi pojma to su Hrvatska podmetanja.Davno sam upoznao neke Vukovarce,jedan mi je rekao da čak imaju vhs snimljen nakon pada Vukovara,gdje srpske žene govore ovom je sin ratovao,pa ovom,zna se kaj je poslije bilo.Čini mi se da je sve počelo muljažama sa Vukovarcima,a sad nastavljaju priču,preslaba je to obrana,Gotovina če biti osuđen nastave li ovako.Znao sam ja da če na kraju to tako ispasti,Srpska politika radi svoje kroz desetlječa,naši ljudi ko guske u magli,Hrvatska uvijek genocidna država,nije nam trebao Jasenovc,i većina to nikada ne bi podržala,to če nas pratiti uvijek,a nitko ne priča o Partizanskom pokretu,o Dalmatincima,antifašistima,normalno kad su srbi vidjeli da se odričemo toga,objeručke su to prihvatili,a nitko neče reči da je Četnički pokret do 1943-4,pisvajao sebi Titovu borbu protiv fašizma i tako mazali svjetu oči,da su u crnoj gori jedva digli ustanak,jedan im je propao,da je hrpa četnika prešla u Partizane i sudjelovala u operacijama na Bleiburgu,zašto su srbi ušli u zagreb a ne zagrebački odred,ko da u srbiji nisu postojali logori.A naši ljudi koliko razmišljaju o svemu tome vidi se iz priča kako su Ustaše sve najbolje kaj nam se desilo,ko da ne postoje slike di piju sa četnicima za stolom.Pa se ti pravdaj evropi ko da oni nešto znaju,imaju svoje mišljenje koje im je netko drugi lijepo servirao i upakirao,i normalno da si misle,ako ste prije zašto ne bi i sad.
meštar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 15:23   #8 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

E s ovim gore se slažem ne 100% nego 120%

Sve si rekao! Imaš rep+ za ovo, meštre
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 15:42   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,666
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Sve gore stoji, ali bi trebalo dodati da se sve pitam koliko će naši generali imati kompetentnu obranu- Mikuličić mi još djeluje da zna što radi (na stranu bivše političko koketriranje). Mislim da će biti najteže pobiti optužbe za etničko čišćenje- iako i obrana i tužiteljstvo raspolažu hrpom dokaza o tome da su glupost (od srpskih dokumenata, snimki probi za bežaniju i Galbraithovog svjedočenja u Miloševićevom suđenju). To će biti jedna od političkih točki optužnice- ako će htjeti naći 'zločinački pothvat' tu bi migli izmišljati presedane u toj točki.

Damfisk, znam da se vjerojatno ne kužiš previše u tribunal i sve (to je neki ni vrit ni mimo tip suda)- kako to ide sa političkim dijelom optužnice? Napakirali su im hrpu gluposti u 'udruživanju za zločinački pothvat', koliko tog bi se trebalo pobiti da se tak sintagma opovrgne? I još jedna stvar- kako to ide sa tom 'kolektivnom odgovornošću' koju pokušavaju uvesti u optužnici- navode ljude kojima se ne može suditi (Tuđman i Šušak), i sve žive ("ostali, znani i neznani" po optužnici)? U slučaju Srba (npr. Plavšić, Kadijević, Adžić, itd) nisu procesuirali suoptužene za zločinački pothvat ni kad su mogli...
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 15:59   #10 (permalink)
women loving misogynist

Kako to misliš - politički dio optužnice? Na šta točno misliš?

Kolektivna odgovornost? Gdje se to spominje?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oluja, oslobodilacka akcija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103