| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Oluja 95 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Jako dobro znaš za koja djela su dotični "vitezovi" optuženi , i koje radnje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 A ako budu osuđeni (čisto hipotetska situacija ), za što će bit osuđeni?Za obranu ili za ubojstvo?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #104 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Ja znam odgovor. A to je upravo ono o čemu se i vodi rasprava Ti si, čini mi se, pobornik teorije da se ne može počinit zločin u obrambenom ratu. A ta teorija je stupidna kao i onaj koji ju je prvi lansirao. Znači - beskrajno stupidna.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 I to bi trebalo znači da je OK? Pazi, ljudi se ubijaju, siluju, kolju, dave, pale, muče... otkako postoji čovjek u današnjem smislu. Pa šta onda?
| | |
| | #107 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Citat:
![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! | |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Oluja 95 Citat:
Ako bi ja npr. 30 sati mora pravit društvo starcima u nekom staračkom domu, igrat na šaha, heklat i slično, ja bi umra od iscrpljenosti. | |
| | |
| | #109 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 I kakve to ima veze sa predmetom ove diskusije?
| | |
![]() |
| Tagovi: oluja, oslobodilacka akcija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

), za što će bit osuđeni?
Ako bi ja npr. 30 sati mora pravit društvo starcima u nekom staračkom domu, igrat na šaha, heklat i slično, ja bi umra od iscrpljenosti.