| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Oluja 95 u Politika forumu; A mene očito imaš na ignore listi... <šmrc, šmrc>... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) | |
| Banned | Re: Oluja 95 Citat:
| |
| | |
| | #56 (permalink) | |
imali su hrpu oružja, to je istina, ali većina je bilo loše kvalitete, zrakoplovstvo je imalo jednu eskadrilu MIG-29, sve ostalo je bila krama, koju bi svaka zapadno europska avijacija porušila za 10 minuta .... tenkovi? ...jedva nešto M-84, ostalo krama .. T-55, pa čak i T-34 (drugi svjetski rat). naravno, u odnosu na Hrvatske oružane snage u stvaranju, imali su svega i previše .... treba srušiti neke mitove, ali nitko ne može reći da naši branitelji nisu herojski obranili zemlju protiv višestruko nadmoćnog neprijatelja .... to nitko ne može reći ... možemo se mi ovdi prepucavat jel 3., 5. ili 105...ali jako dobro znamo kaj smo mi imali, a kaj su oni imali .... obrana Hrvatske 1991 godine je čudo ... čudo na kojem moramo biti zahvali svim braniteljima ... | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Silence, nisi pozorno pročitao moj post, ili možda nisam dovoljno jasno napisao(i to prihvaćam): ta veličina (ili bolje rečeno brojnost) se odnosila na postotak vojno sposobnog stanovništva određene države koji se ili nalaze u profesionalnoj vojsci, ili su regruti, ili rezervisti. Dakle, ne govori se o apsolutnom, nego relativnom broju!
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #58 (permalink) | |
![]() bitno je da smo onda svi mislili da je to treća vojna sila u Europi i da nas je bolio kurac za to, jer se branila domovina .. ma da su amerikanci došli, zajedno sa rusima, mislim da bi se jednako potrudili .... | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Citat:
![]()
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? | |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Citat:
Okučani 06.01.1994. Jarun 28.05.1995.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: oluja, oslobodilacka akcija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:16.