| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Oluja 95 u Politika forumu; To se za JNA govorilo tamo između 70 i 80-tih godina za vrime blokovske podjele svita, zidova u Evropi, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 To se za JNA govorilo tamo između 70 i 80-tih godina za vrime blokovske podjele svita, zidova u Evropi, Varšavskog pakta, dok je još bila bivša Yu, pa se kasnije to prenosilo dalje do 90-tih, ali svejedno i da su bili toliko jaki mi bi opet pobjedili, teško se boriti protiv naroda koji se diga na noge za odbraniti svoje. |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-06-07 Godina: 28
Poruka: 8
![]() | Re: Oluja 95 Citat:
Prema tome, oni koji su odgovorni za krivične radnje, trebaju da odgovaraju pred sudom. Ako je istina što osumljičeni tvrde, onda ne bi trebalo biti teško dokazati njihovu nevinost. Ako je istina da su krivi ili prosto se dokaže da su učinili za što se terete, onda treba da adekvatno preocesuje postupak. Gotova priča. Smješno je kako neki ljudi tvrde da je nešto istina ili laž prije nego što se završi čitav sudski proces. | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 O čemu ti pričaš, "momak"? S kime se ti uopće prepireš i po čemu se toj moj post koji si citirao razlikuje od onoga što ti govoriš? Ma svašta...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 42
![]() | Re: Oluja 95 Oluja je legitimna vojno-redarstvena akcija, bez mrlja na svojem obrazu, jedna od svetinja hrvatskoga roda, i o tome nema rasprave što se mene tiče...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 42
![]() | Re: Oluja 95 čekaj o čemu ti? pa zar ti stvarno misliš da je Oluja za cilj imala protjerivanje Srba sa hrvatskog teritorija, uostalom koji kurac oni kod nas rade, ako žive tu, podložni su našim zakonima, i nemaju pravo stvaranja neke svoje fiktivne države...Oluja je oslobodila naš teritorij, bila ej pod patronatom SAD-a, i sve je bilo legalno, po vojnim i međunarodnim zakonima, to što se nekim idijotima sprdnulo optuživati Gotovinu i ostale naše junake, to je njihova sebična ušljiva stvar...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
![]() |
| Tagovi: oluja, oslobodilacka akcija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.