| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Oluja 95 u Politika forumu; Da treba počistit u svom dvorištu - treba! Ali mi to moramo napravit zbog sebe, a ne zbog toga, jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Da treba počistit u svom dvorištu - treba! Ali mi to moramo napravit zbog sebe, a ne zbog toga, jer to od nas zahtijevaju kilavi Engezi i tupavi Amerikanci i ostali licemjeri. |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Citat:
![]() sudilo se amerima za neke događaje u vietnamu i iraku. lako je to pronać i na wikipediji a čak i da nema niti jedan jedini slučaj na planetu, zašto mi to ne bi napravili i postali lideri svijeta u pravednosti i moralu ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Oluja 95 Citat:
Marinko, u SADu je osuđeno 10ak vojnika i to zbog pritiska, a taj postotak je možda 0,00001%. | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Opet te pitam, kakve to veze ima sa bilo čim? Je li netko počinio zločin? Da. Treba li ga kaznit? Da. Gotova priča. E sad, ukoliko ti smatraš da ubojstvo Srbina nije zločin, onda je to već sasvim druga tema... i spada u podforum "psihologija" (točnije, psihijatrija)
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Nije bitno koliko su oni postotak. Bitno je da su oni hrvatski vitezovi. Marinko, Marinko... uvijek zaboravljaš "hrvatski viteški faktor" a to je ključan element u cijeloj priči ![]() ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #87 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Oluja 95 Tebi nema, ali primjetija san već otprije da ti teško pronalaziš uzročno posljedične veze u događajima. I nije mi to drago. Marinko, Norca su baš uvatili u Šumadiji kako ubija srpsku nejač. Ademi je teškom topovskom paljbom ubija krave po Čačku,sa ciljem protjerivanja Srba u Pakistan. Nije stvar u osudi pojedinca, nego se sotoniziraju svi branitelji. |
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oluja 95 Pronalazim ja uzročno posljedične veze jako dobro. Na primjer, savršeno dobro uočavam uzročno-posljedičnu vezu između ubijenih Srba i otpužbi za ratni zločin. Sasvim je nebitno što ti Srbi nisu ubijeni u Čačku. Ono što je jedino bitno je da su ubijeni. A samo totalna budaletina može sotonizirat sve branitelje na temelju individualnih zločina. Pa sad, ako sebe prepoznaješ u toj mentalnoj kategoriji - sorry but jebi ga ![]()
| | |
| | #90 (permalink) | ||
zar ubijanje nejači diljem planete zemlje ne bi treba bit zločin? il mišliš da se nejač u medaku smije ubijat? Citat:
i ne, ne sotniziraju se svi branitelji, sudi se sami nekima ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: oluja, oslobodilacka akcija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:47.