| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Otkup stanova, di su šoldi? u Politika forumu; No da li znate gdje je to završilo?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkup stanova, di su šoldi? Ne, vjerojatno misli na otkup stanova koji su u bivšoj državi bili u društvenom vlasništvu. Država je gradila te stanove, pa bi bio red da je novac od njihovog otkupa završio u državnom proračunu...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkup stanova, di su šoldi? Citat:
stvarno, gdje je otišla lova? i kolika je lova u pitanju? da nije i to išlo za nabavu oružja ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkup stanova, di su šoldi? Radi se o miljardama kuna, točno mislim na otkup društvenih stanova, koje su završile na računima u inozemstvu i par podobnih imalo je pravo koristiti ih. Sve je bilo pod krinkom za kupnju oružja. Iseljena Hrvatska je dala isto tako miljarde kuna za oružje, mi dužni još dodatnih 24 miljarde, 50% od toga za oružje. Ajde da vidim i čujem one koji kažu da nije bilo pljačke u Hrvatskoj i da Hrvat nije opljačkao Hrvata. Draga moja gospodo sve se zna, di su šoldi, tko je plačka, samo među nama imamo dežurne Velike Hrvate koji stalno ponavljaju toga nije bilo, to se nije dogodilo, nema pljačke, za sve je kriv rat i sličnih floskula. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkup stanova, di su šoldi? U našem domovinskom ratu, u kom su se Hrvati i ostali hrvatski građani digli u obranu domovine i vodili rat protiv agresora, bivše JNA, četnika, raškovičevaca, babičevaca, martičevaca, šešeljovaca, karađičevaca, mladičevaca, arkanovca i slične ološi, željne Hrvatskog teritorija i bogatstva, sigurno je da su ti agresori proizveli ogromnu direktnu ljudsku, materijalnu, gospodarstvenu i inu i indirektnu štetu. Hrvatska nakon pobjede nad agresorom vrlo brzo bi uspjela sa svojim radišnim građanima, željnim svoje države, napokon dočekane i stvorene u krvi, svu tu ratnu direktnu i indirektnu štetu, osim ljudskih života, vrlo brzo nadoknaditi pa i iči mnogo dalje, da nije bilo Hrvatskih lopova, tajkuna, ratnih profitera, kupaca slika, unukovih banaka, sinovljevih poduzeća, ti možeš onaj ne može itd. Pa što želite da vam nabrajam, JA izrjekom tvrdim, sa svim mogučim dokazima ako želite, HRVATI SU OPLJAČKALI HRVATE NA NAJ DOLOZNIJI NAĆIN, GNUSAN, NEMORALAN i ne znam više kakav. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| banned | Re: Otkup stanova, di su šoldi? a jebiga, za to smo se izborili, da nas ne pljačkaju drugi, nego da možemo sami. ![]() a da su se novci od imigranata, mirovinskog fonda i od otkupa stanova potrošili za oružije, nebi ga imali kud stavit, a ja bi imao ratnu topovnjaču u dvoru u sred slavonije.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" Zadnji Uredio pharaoh : 27-04-07 u 18:34. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkup stanova, di su šoldi? Pa dobro što se desilo da moj kolega forumaš damfisk neće da se javi ili komentira moje postove i ostalih kolega na ovu temu. Šta on misli di su te milijarde kuna, jel to pripada proračunu pa da se ulaže za razvoj Hrvatske nam domovine ili su lopovi iznili vani i podili međusobno za svoje jahte, financijske fondove, banke i sl. |
| | |
![]() |
| Tagovi: otkup, s oldi, stanova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:26.