Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

Poskupljuju pozivi i SMS poruke!

Raspravljate o temi Poskupljuju pozivi i SMS poruke! u Crni Politički forum forumu, dio Politika foruma; Prijedlog o poskupljenju usluga mobilne telefonije od 10 lipa razljutio je Ivicu Mudrinića, predsjednika Uprave T-HT-a, koji se oštro verbalno ...

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Poskupljuju pozivi i SMS poruke!

Prijedlog o poskupljenju usluga mobilne telefonije od 10 lipa razljutio je Ivicu Mudrinića, predsjednika Uprave T-HT-a, koji se oštro verbalno sukobio s Ivom Sanaderom.

LJUBO JURČIĆ:
    'Trošarine na mobitele su prihvatljive'
    Na sjednici Ekonomskog vijeća predloženo je uvođenje trošarina na usluge mobilne telefonije, među kojima i na SMS usluge.

Neslužbeno se doznaje da je zbog toga između premijera Ive Sanadera i Ivice Mudrinića izbio oštar verbalni sukob nakon kojeg je predsjednik Uprave T-HT-a otišao kod predsjednika Stjepana Mesića.

Izračuni su pokazali da se uvođenjem trošarine od samo 10 lipa po jednom SMS-u u državnu blagajnu slilo oko milijardu kuna.

Uvođenje trošarina na SMS poruke i ostale usluge mobilne telefonije predlagali su već neki ekonomisti još u vrijeme usvajanja proračuna, a ideju je nedavno podržao i predsjednik HGK-a Nadan Vidošević te dopredsjednik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić, također član ekonomskog vijeća.

Pojedinci tvrde kako između Mudrinića i Sanadera nije došlo do sukoba, već do 'razmjene ideja'.

Doznaje se i da je Sanader predložio uvođenje koncesija na neke od već postojećih autocesta.

Tako bi u koncesiju mogle autoceste od Bregane do Lipovca te od Zagreba do Goričana, čime bi se državnom bi proračunu osiguralo dodatna sredstva, piše HRT.

net
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

Re: Poskupljuju pozivi i SMS poruke!

Smradovi, a prošlu godinu su imali nekoliko milijardi kuna prihoda s kojim doslovno nisu znali šta napravit!!
    Al ak vlada to uvede, odmah će opizdit korisnike po džepu!
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Prijedlog o poskupljenju usluga mobilne telefonije od 10 lipa razljutio je Ivicu Mudrinića, predsjednika Uprave T-HT-a, koji se oštro verbalno sukobio s Ivom Sanaderom.
    aj bar nesto

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Kada Mudrinić naguzi Kanadera sa dividendom koju će DT povuć ovaj će pozeleniti. Kad Ribiča čujem i vidim prisere mi se kakve taj idiotarije laprda.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Drevni
    Datum registracije
    15-07-08
    Starost
    3
    Poruka
    2,185
    Liked
    80 times

Nadam se da će zaboraviti na data transfer.
    S mobitela mogu na internet, a time mogu koristiti i Skype... kao i gomilu drugih programa za komuniciranje (ICQ, YahooTalk, GoogleTalk, MSN...)
    Pa kad mi pozivi i poruke padnu na nulu...
    May you live in interesting times...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

a dubrad jedna...kaj drugo reci...sad ce tek doc na vidjelo kakve su to zapravo picke od ljudi na vlasti...rodenu majku bi oporezivali da mogu...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Drevni Pogledaj Poruke
    Nadam se da će zaboraviti na data transfer.
    Ne boj se, siguran sam da će se sjetit i 1 byte oporezovat.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

+ porez na zrak....
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Lajkaj nas na Facebooku