Smradovi, a prošlu godinu su imali nekoliko milijardi kuna prihoda s kojim doslovno nisu znali šta napravit!!
Al ak vlada to uvede, odmah će opizdit korisnike po džepu!
![]()
Raspravljate o temi Poskupljuju pozivi i SMS poruke! u Crni Politički forum forumu, dio Politika foruma; Prijedlog o poskupljenju usluga mobilne telefonije od 10 lipa razljutio je Ivicu Mudrinića, predsjednika Uprave T-HT-a, koji se oštro verbalno ...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Smradovi, a prošlu godinu su imali nekoliko milijardi kuna prihoda s kojim doslovno nisu znali šta napravit!!
Al ak vlada to uvede, odmah će opizdit korisnike po džepu!
![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Prijedlog o poskupljenju usluga mobilne telefonije od 10 lipa razljutio je Ivicu Mudrinića, predsjednika Uprave T-HT-a, koji se oštro verbalno sukobio s Ivom Sanaderom.aj bar nesto
Kada Mudrinić naguzi Kanadera sa dividendom koju će DT povuć ovaj će pozeleniti. Kad Ribiča čujem i vidim prisere mi se kakve taj idiotarije laprda.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Nadam se da će zaboraviti na data transfer.
S mobitela mogu na internet, a time mogu koristiti i Skype... kao i gomilu drugih programa za komuniciranje (ICQ, YahooTalk, GoogleTalk, MSN...)
Pa kad mi pozivi i poruke padnu na nulu...![]()
May you live in interesting times...
a dubrad jedna...kaj drugo reci...sad ce tek doc na vidjelo kakve su to zapravo picke od ljudi na vlasti...rodenu majku bi oporezivali da mogu...
+ porez na zrak....![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...