| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta u Politika forumu; Jutarnji.hr Vidim da nema ništa o tome (valjda nije bitno kad se ne pljuje Hrvatska i Hrvati) pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Jutarnji.hrVidim da nema ništa o tome (valjda nije bitno kad se ne pljuje Hrvatska i Hrvati) pa da ja stavim! Pa što misle forumaši?? (bdw ne vidjeh ni jednog srbina da pljuje po tom Nikoliću i ekipi) ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Citat:
PS: Kako je dobro kad se Srbin pokaje! | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta stvarno čudno kaj nema puno srba na hrtvatskom forumu .... smiri malo doživljaj sa širenjem "bratske ljubavi" .. oki doki? ovo je službeno upozorenje od mene kao moderatora foruma, da slučajno ne protumačiš krivo ... ako oćeš nekaj komentirat, onda komentiraj, ali probaj zaboravit ovakve opaske .. dogovoreno? |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta ne mislim na ovom forumu nego ex yu forumima uopće i nikog nisam uvrijedio ! I zašto upozorenje, ako se neke ljude političare (ma kakvi oni bili) itd može nazivati debilima majmunima itd?? Kirinu zabranjeno govoriti? onda neka se pod pravila stavie spiskovi ljudi koji se smiju vrijeđati a koji ne. Ponavljam ja nisam nikoga uvrijedio! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta upozorenje nije niš loše .... samo ti oću skrenut pažnju na to da je to moguće i drugačije reći. imamo sigurno i posjetitelje iz drugih krajeva i nije u redu da se bilo koga strpa u neki koš samo tako .. nemaš nikakvo službeno upozorenje .... dapače, shvati to ko savjet ... niko ti niš neće napravit .... ali nije u redu sve srbe prozivat zbog toga, bez obzira na sve ... dakle .... samo lagano .... nije nikakav bed ... upozorenja skoro pa niš ne znače ak ih samo spomenem .... nastavi dalje postat .... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta A što ste očekivali- da kad je Milošević krepao je politička misao u Srbiji naglo ušla u XX. stoljeće?!? Eto, svo popuštanje EU Srbiji se konačno isplatilo i pokazali su (sa Koštunicom) na čelu svoju političku zrelost... Kako je ono EU rekla nakon izbora- da pozdravljaju pobjedu demokratskih snaga u Srbiji. Zaboraviše onu staru- što mačka koti, miševe lovi.
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Sorry , ali tu se radi o četniku (on sam kaže da je četnik) za kojega je glasalo oko 50 % ljudi i to su činjenice! znači ima podršku pola Srbije pa i više, te može oformiti vladu (uz njega su socjalisti i koštunjičina stranka) |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: parlamenta, predsjednik, ses eljevac, srbijanskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.