| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta u Politika forumu; Citat: Pravi autor: smjesko911 Sorry , ali tu se radi o četniku (on sam kaže da je četnik) za kojega ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07 Lokacija: tu blizu
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Citat:
Pa ja im na forumu napisao,j..o te država vam iz mjeseca u mjesec sve manja,a vi derete politiku koja je samo vama jasna. Ma ko da je to bitno nama,nek si biraju vlast kakvu hoče ali onda nek ne plaču kako ih nitko ne voli i neče. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta [quote=Ma ko da je to bitno nama,nek si biraju vlast kakvu hoče ali onda nek ne plaču kako ih nitko ne voli i neče.[/QUOTE] nažalost bitno nam je, to se vidi i danas po burzovnim indexima . a i ulaganja dosta ovise o stanju u regiji. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Možda nisu, a veća je vjerojatnost da jesu. Znaju valjda za koga i za što glasaju. Da nemaju slične ili iste stavove kao i on ne bi glasali za njega. Zar to nije najlogičnije objašnjenje stanja u Srbiji na zadnjim izborima?! |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Citat:
prosvjedi protiv Miloševića su bili tek kad im je full srozao kvalitetu života (redovi za kruh , mljeko itd) | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-06
Poruka: 21
![]() | dajte ljudi oko čeg vi razbijate glavu..... svi znamo da će četnici ostat četnici zauvijek i da će uvijek bit takvi kakvi jesu i mislim da se o tome netreba svađat, ova situacija u njihovom parlamentu me ne iznenađuje, oni su svi radikali i takvi će i ostat i uvijek će radit sranja po balkanu, znate kak se kaže: vuk dlaku mjenja ali ćud ne |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-04-07 Godina: 32
Poruka: 26
![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Citat:
još jednom da vidim ovakvu glupost i letiš .... jasno? -silence Zadnji Uredio silence : 09-05-07 u 13:35. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: parlamenta, predsjednik, ses eljevac, srbijanskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.

a