| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta u Politika forumu; Citat: Pravi autor: MARIEE još jednom da vidim ovakvu glupost i letiš .... jasno? -silence ZAŠTO BRIŠEŠ MOJE PORUKE? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-04-07 Godina: 32
Poruka: 26
![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta ZAŠTO BRIŠEŠ MOJE PORUKE? I KAKAV JE OVO FORUM BEZ PRAVA IZNOŠENJA MIŠLJENJA ? I KOJI JE OVO FORUM UOPĆE CROPORTAL ILI SRBPORTAL? SLOBODNO ME DISKVALIFICIRAJ ALI NE BRIŠI MOJE PORUKE . SVOJE PRISTRASNE STAVOVE ZADRŽI ZA SEBE JER OČITO SI NA KRIVOJ STRANI Za početak isključi caps lock i pročitaj pravila foruma, slobodno iznesi svoje mišljenje ali bez vrijeđanja.. Zadnji Uredio Wamp : 09-05-07 u 15:40. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Rekoh ja već nekoliko puta, pa ću i sad ponovit: Jebe me se što je u Srbiji!!! Pa ljudi moji, to je država koja je zakonski izjednačila četnike i partizane. Tamo, u toj i takvoj Srbiji, čovjek koji se borio u partizanima i čovjek koji je zajedno sa Momčilom Đujićem klao ljude po Lici i Dalmaciji imaju JEDNAK STATUS. Ej, ljudi - JEDNAK STATUS!!!! Ma koja Srbija! Bože sačuvaj! Jel' vi meni vjerujete da se meni okreće želudac - doslovno, dođe mi muka, prevrne mi se želudac - kad čujem nekog našeg dužnosnika da izgovara riječi "normalizacija odnosa". Pa kako je moguće "normalizirat odnose" sa državom u kojoj na izborima većinu osvoji stranka čiji politički program započinje rečenicom "prirodne i istorijske zapadne granice Srbije su na liniji Karlobag-Karlovac-Virovitica" Kako je moguće "normalizirat odnose" sa državom koja zakonski, pravno i statusno izjednačava četnike (pripadnike profašističkih jedinica koje su surađivale sa nacistima) i partizane (pripadnike antifašističkih jedinica koje su se borile protiv nacista)? Kako je moguće "normalizirat odnose" sa državom u kojoj natpolovična većina građana s pravom glasa u dva navrata svoje glasove daje četničkim vojvodama? Da se mene pita - "normalizaciju odnosa" Hrvatske i Srbije započeo bi izgradnjom velikog zida na hrvatsko-srpskoj granici. Na tom zidu bila bi samo jedna vrata. A na tim vratima stajao bi natpis: "Tjedno u Hrvatsku iz Srbije može ući samo 10 ljudi". A onaj jedanaesti koji taj tjedan pokuša ući, dobio bi odjeb, popraćen riječima "Žao mi je, pokušajte opet u ponedjeljak." Nažalost, nešto takvo nije moguće, ali može se izvest drugim, suptilnijim, sredstvima. Jedno od tih suptilnijih sredstava jest stalno i ustrajnio pokazivati Europi i svijetu da je Hrvatska potpuno drugačija od Srbije. Dopbar primjer bio je danas: Srbi izaberu četnika za predsjednika skupštine, a naš predsjednik Sabora govori na komemoraciji u čast dana pobjede nad fašizmom. Dakle - javno pokazivati da je Hrvatska različita od Srbije, a poluslužbeno raditi na tome da se Srbima iz Srbije (dakle, onima koji nisu građani ove države) boravak u Hrvatskoj učini što neugodnijim. Primjer: - izbušit gume na autu s BG registracijom; - turističke aranžmane za goste iz Srbije neka budu 200% skuplji - Srbin dođe na Hitnu Pomoć jer ima proljev, a liječnik mu kaže "iziđi i seri vani!" Dosta se toga može učinit, samo ako se tome pristupi planski. A kad oni odu plakati Europi da ih mi ovde mrzima, Europa im fino kaže "Pogledajte tko je kod vas na vlasti? MRŠ!!" Mislim da je to jedini način da se Srbiji pokaže gdje joj je mjesto. I na kraju, moj komentat na činjenicu da je Toma Grobar predsjednik skupštine je slijedeći - kakva država, takav predsjednik skupštine. Dabogda im i vlada bila ista!!
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! Zadnji Uredio damfisk : 09-05-07 u 15:38. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Citat:
A ti meni odgovori zašto brišeš poruke? jeli sam ja spomenula četnike? koji je pogrdan naziv upotrijebljen u mojoj poruci? Ja tako od milja zovem "braću". kratko i jasno .. mi smo moderatori i brišemo kaj god hoćemo .. ako ti ne paše, širok šor, ledina ... niko te ne prisiljava da pišeš poruke ovdje ... ako ti ne odgovara kako se ovdi radi, ista stvar ... ako se ne smiriš, i ne počneš normalno ponašat, budemo ti pomogli da napustiš ovo mjesto ... jasno? i ne mislim ovo ponavljat ... ZADNJE upozorenje - SMIRI HORMONE -silence Zadnji Uredio silence : 09-05-07 u 15:49. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Citat:
A brzo smo zaboravili, nesmijemo se prisjetiti. Jadni dečki i cure nastradali u ovom ratu - vrte se u grobu... | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šešeljevac predsjednik srbijanskog parlamenta Nećeš ti dugo ovde, čini mi se... ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
![]() |
| Tagovi: parlamenta, predsjednik, ses eljevac, srbijanskog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:17.