| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Smrt Ante Pavelića u Politika forumu; Onda nemoj više! A ionako mi se čini da si se ponovo registrirao, a sad vidim i koji nick ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| charolastra | Re: Smrt Ante Pavelića Onda nemoj više! A ionako mi se čini da si se ponovo registrirao, a sad vidim i koji nick si bio, još jednom ovakve rasprrave i obodva ću ti banati trajno!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića u svakom sistemu ima Ante Pavelića, koliko hoćeš...
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| |
| | #99 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Pater Vjekoslav Lasić. Spodoba koja bi u svakoj normalno državi o gore citiranim riječima razmišljala u hladovini zatvorske ćelije. Naravno, ovo nije normalna država - što dokazuje i činjenica da spomenuti pater Lasić i dalje slobodno šeta, zagađujući zrak kojeg udišu pošteni ljudi.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| |
| | #100 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
![]() Tog svećenika bi ja skupa stavila sa onima koji su u Gradišci umrli mučeničkom smrću, pa da vidi kako je Pavelić nevin. Gade mi se takve spodobe, i onda se čudimo zašto ljudi Crkvu gledaju kao nešto negativno. Sramota!
__________________ 0-2 | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:08.