| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Smrt Ante Pavelića u Politika forumu; Neki su si nabili U i u guzicu pa sada misle da je cijeli svijet zakrivljen kao U.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 13
![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
na veliku zalost hrvatskog naroda 40 - tih godina se svrastao na stanu fasizma te time nanio veliku stetu svom narodu . o ustasama kao fasistima ili nacistima kako ih vole nazivati moze se diskutirati od onog dana kad je stao na tu stranu. | |
| |
| | #144 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
Drugi put napiši tekst iz kojeg mogu izvaditi poantu. | |
| |
| | #145 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Gledam ponos Ratkajevih i nekako mi taj poglavnik postaje sve neviniji lik. Nisam ni znao da su postojali "divlji ustaše"; pa onda su morali postojati i "pitom ustaše". Stvarno nam je svjetla prošlost i moramo biti ponosni na nju (kad druge ni nemamo!). |
| |
| | #146 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-08
Poruka: 1
![]() | Re: Smrt Ante Pavelića 1. Pavelić domoljub ili nacist? Pavelić se svrstao na stranu Osovine zato jer nije mogao ni na koju drugu. Zar mislite da bi Englezi htjeli Pavelića kao saveznika čak i kad bi on to htio. Pa naravno da ne kad se zna da Englezima upravljaju radikalni Židovi cionisti (današnji premijer Brown, čitaj Braun ili onda Churchill pravim imenom Salomon Shippe), a njima nikad nije bilo u interesu stvaranje bilo kakve snažne nacionalne države, u ovom slučaju NDH. Jedini izbor koji je Pavelić imao za uspostavu države je suradnja sa Osovinom. 2. Tko je veći fašistofil Tito ili Pavelić. Za vrijeme rata talijanski fašisti su na početcima dalmatinskog zaleđa zadržavali ustaše koji su išli sprečavati pokolj četnika nad lokalnim stanovništvom nakon što su te iste četnike koji su dolazili većinom iz Like propuštali. Toliko o tome koliko su ustaše voljeli fašiste i njihovu ideologiju. Tito je,s druge strane, 1943. kad je Italija kapitulirala zaprimio vojne zalihe od fašista. 3. NDH rasistička,antisemitska država i antisrpska država? Pavelić je bio oženjen Židovkom (doduše u daljem koljenu je bila Židovka). Izbornik boksačke reprezentacije je bio crnac (ne mogu se sjetit imena, ali možete provjerit u bilo kojoj literaturi). Manji dio generala NDH bili su Srbi koji su živjeli u Hrvatskoj i osjećali su se Hrvatima. Židovima se nisu bavile ustaše nego Gestapo. Jasenovac nije bio logor za etničko čišćenje nego radni logor u kojem se proizvodilo oružje (o tome svjedoči puška proizvedena za vrijeme rata, a vremensku autentičnost osigurava analiza ugljikom C-14). NDH nije bila niti antisrpska niti antisemitska niti rasistička država, nego se borila protiv neprijatelja Hrvatske. 4. Tko je pobijedio u 2. svjetskom ratu? Pirovi pobjednici Englezi? Nakon drugog svj. rata izgubili su sve kolonije. Francuzi? Ekonomija im je bila uništena zbog ratnih razaranja Rusi? Za vrijeme Hitlerovog marša ljudi su ginuli i ostavljali svoja imanja da Njiemce ostave bez zaliha. Nakon rata čekali su ih radni logori u Sibiru i Josif Visarionovič Džugašvili(prevedeno sa gruzijskog Džugaš-židovski, vili-sin) Staljin. Pravi pobjednici Izraelci Vlasnici svih većih tvornica oružja i dnevnih listova u Americi uspješno su nagovorili Američke porezne obveznike pomoću novina da treba dat lovu za rat inače će Hitler osvojit cijeli svijet, a Ameri (kakvi su znamo svi) su popušili foru. 5. Pravi neprijatelji nacionalno osviještene Hrvatske, Njemačke, Bangladeša,Tunguzije ili bilo koje druge nacije Nisu Srbi, Poljaci, Eskimi ili bilo tko drugi nego svjetska cionistička elita kojoj nije u interesu održavanje nacija, a samim time i vrijednosti kao što su: domoljublje, duhovnost, obitelj itd. Uništenjem tih vrijednosti, ljudi će biti pod većim utjecajem medija i potrošačke kulture (kao što se već osjeti u SAD-u gdje se nacionalni duh uništava i ljudi postaju sve podložniji medijima). Cionistima je u interesu održati jedino židovski nacionalni duh koji će vladati bezličnom masom uništenih nacija i pritom dobro zaraditi. Ne dozvolimo nikom da vlada nad našim dvorištem, jačajmo nacionalni duh, slušajmo Thompsona, sjetimo se nekad Jure i Bobana, slušajmo mamu i tatu, ne pijmo alkohol(može nekad), ne pušimo travu, ne vjerujmo medijima nego svome sudu. |
| |
| | #147 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Iskustvo me naučilo da sa zadrtim antisemtiskim pljuvačima nema smisla diskutirat. Jednako tako, nema smisla diskutirat niti sa bilo kakavom individuom koja smatra sebe pozvanom na bilo koji način opravdavat koljačku bandu koja je vodila kvazi-državnu tvorevinu poznatu historiografiji pod kraticom "NDH". Jedini adekvatan prikladan oblik komunikacije sa gore navedenim individuama jest prostačenje, a pošto je isto zabranjeno pravilima foruma, ne preostaje ništa drugo neko ignoriranje.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| |
| | #149 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Smrt Ante Pavelića pc42976 sjedi, jedan! ponovo knjigu u ruke, za par dana ocekujem popravak! sramota... ako krenem dalje komentirat ne gine mi ban tako da cu tu stat.
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| |
| | #150 (permalink) |
| next best thing | Re: Smrt Ante Pavelića on je bio obični bandit koji je sa svojom skupinom bandita osvojio vlast a ne došao voljom naroda da bi osnovao NDH koja je bila sve samo ne Neovisna, podijelio zemlju svojim vazalima da bi mogao glumit šerifa, i onda kada je imao priliku doista napraviti NDH, kada se osovina već duboko raspadala, onda je dao pobit svoja tri generala koja su sve dogovorili sa Churchill-om, tako da me Bleiburg nečudi, jer su nam englezi dali šansu, poslje su si mislili ko ih jebe, tako da je za Bleiburg isto kriv Pavelić a ne Tito.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.