| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Smrt Ante Pavelića u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba evo ti primjer najbolji, samonom je u razred isa lik koji se doselija u hr u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
| |
| |
| | #162 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Anketirali su par takvih kvaziujkana šta misle šta je ustaštvo predstavljalo u 2. svj ratu...... Ne moram ni reć sve budalaštine koje su valjali..... Naravno, nijednog smislenog i točnog odgovora..... Toj djeci je jednostavno ispran mozak.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #163 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića tako ti je ovaj bio... njemu je ujak reka... a mislin, daj covjece uzmi knjigu i procitaj, ne znan kome je na pamet palo ozivljavat tu ideologiju, al kako god stavis ne svidja mi se nikako, svi iz dalmacije koji se dice time slobodno mogu pocet pivat talijansku himnu... i sl.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #166 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
Zanimljivo. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.

kako bitipametan u svemu tome, kad na rodjendanima svira tomsonas i jasenovac i gradiska stara, mislim..., a sto rec vise 

). Baza je šta studira povjest, a Goldstein mu predaje!