| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Smrt Ante Pavelića u Politika forumu; Mogli su u osmrtnicu dodat da se i prodaje obiteljski golf te teren u Lici... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,472
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Mogli su u osmrtnicu dodat da se i prodaje obiteljski golf te teren u Lici ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #12 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Normalno da neće. Naime, beštimat ne smiješ. Držat misu najvećem đubretu smiješ, a i oglašavat tu đubretarsku misu smiješ. Baš me zanima, da sad neki pravoslavni pop odlči održat opijelo Draži Mihailoviću i pokuša objavit oglas za to u Slobodnoj... Baš me zanima šta bi se dogodilo A inače, taj kreten Prcela već godinama drži mise za ono đubre... i nikom ništa. Ima bit da je status katoličkog svećenika predstavlja najveći imunitet kojeg neki građanin ove države može imat. Ako si svećenik svete majke Ckrve, možeš jebat dječicu, možeš držat mise ubilačkim zlotvorima, možeš što god hoćeš... i boli te neka stvar. Nitko ti ništa ne može. Prestrašno. PRESTRAŠNO. Ma lijepo sam ja rekao - sve to treba zabranit. ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| |
| | #14 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Ne. Siguran sam da se mogu prenamijenit i u druge, korisnije svrhe
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Ni to nije loša ideja. ![]() No dobro, dosta sa sprdačinom. Naravno da ne treba zabranit crkvu, vjeru, religiju... Samo bi bilo poželjno kada bi nadležne crkvene institucije adekvatno reagirale u slučaju tog idiota Prcele i njegovih kretenskih misa.
| |
| | #19 (permalink) | |||
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Šalim se. Naravno da ne smije i naravno da nema. Ako ima, a mislim da nema, onda naravno da ga se treba sankcionirati. Crkvu? Pokušavali i neki prije tebe, nije im uspjelo ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |||
| |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
nemamo svi ista uvjerenja... urinirat cu po petokraci i srpu i čekiću ali po Hrvatu i biločemu Hrvatskom neću....
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:02.