Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Smrt Ante Pavelića u Politika forumu; Mogli su u osmrtnicu dodat da se i prodaje obiteljski golf te teren u Lici...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 31-12-07, 15:26   #11 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,472
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Smrt Ante Pavelića

Mogli su u osmrtnicu dodat da se i prodaje obiteljski golf te teren u Lici

Star 31-12-07, 15:28   #12 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Normalno da neće.

Naime, beštimat ne smiješ. Držat misu najvećem đubretu smiješ, a i oglašavat tu đubretarsku misu smiješ.

Baš me zanima, da sad neki pravoslavni pop odlči održat opijelo Draži Mihailoviću i pokuša objavit oglas za to u Slobodnoj... Baš me zanima šta bi se dogodilo

A inače, taj kreten Prcela već godinama drži mise za ono đubre... i nikom ništa.

Ima bit da je status katoličkog svećenika predstavlja najveći imunitet kojeg neki građanin ove države može imat.

Ako si svećenik svete majke Ckrve, možeš jebat dječicu, možeš držat mise ubilačkim zlotvorima, možeš što god hoćeš... i boli te neka stvar. Nitko ti ništa ne može.

Prestrašno. PRESTRAŠNO. Ma lijepo sam ja rekao - sve to treba zabranit.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 31-12-07, 15:30   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,939
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
oćeš reć da crkve triba pretvorit u shoping centre
Tamo je Dalmacijaaaaaa!
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 31-12-07, 15:33   #14 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ne. Siguran sam da se mogu prenamijenit i u druge, korisnije svrhe
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
damfisk je offline  
Star 31-12-07, 15:38   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,971
lol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu auru

disko?
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Star 31-12-07, 15:41   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,939
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

parkiralište?
Tamo je Dalmacijaaaaaa!
marinkoM8 je offline  
Star 31-12-07, 15:41   #17 (permalink)
nevoljen

Ni to nije loša ideja.

No dobro, dosta sa sprdačinom. Naravno da ne treba zabranit crkvu, vjeru, religiju...

Samo bi bilo poželjno kada bi nadležne crkvene institucije adekvatno reagirale u slučaju tog idiota Prcele i njegovih kretenskih misa.
damfisk je offline  
Star 31-12-07, 18:51   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Bleiburg i Jasenovac... Kardinal Bozanić je bio u Bleiburgu... Zašto je zaboravio Jasenovac? A puno je Hrvata skončalo i u Jasenovcu (između ostalih ljudi - Srbi, Židovi, Romi).
automaton je offline  
Star 02-01-08, 11:12   #19 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,166
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Normalno da neće.

Naime, beštimat ne smiješ. Držat misu najvećem đubretu smiješ, a i oglašavat tu đubretarsku misu smiješ.
Pa ne oglašava Crkva mise. Nije to tulum u gradu.

Citat:
Baš me zanima, da sad neki pravoslavni pop odlči održat opijelo Draži Mihailoviću i pokuša objavit oglas za to u Slobodnoj... Baš me zanima šta bi se dogodilo
Pop drži misu, ali ne znam da li je netko dao osmrtnicu u neke novine koje bi bile slične Slobodnoj Dalmaciji, ali u Srbiji.

Citat:
Ima bit da je status katoličkog svećenika predstavlja najveći imunitet kojeg neki građanin ove države može imat.

Ako si svećenik svete majke Ckrve, možeš jebat dječicu, možeš držat mise ubilačkim zlotvorima, možeš što god hoćeš... i boli te neka stvar. Nitko ti ništa ne može.
Ali se ne smiješ politički izjašnjavati. Inače mediji će na tebe
Šalim se.

Naravno da ne smije i naravno da nema. Ako ima, a mislim da nema, onda naravno da ga se treba sankcionirati.

Citat:
Crkvu?
Pokušavali i neki prije tebe, nije im uspjelo
Star 02-01-08, 16:16   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,473
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

Citat:
Nadam se da si to uslikao neposredno prije uriniranja po istom tom objektu koji je predmet te fotografije.

Naime, to je jedna radnja za koju je predmet te fotografije prikladan.
to sam učinio neposredno prije nego sam stavio boket cvijeca...
nemamo svi ista uvjerenja...
urinirat cu po petokraci i srpu i čekiću ali po Hrvatu i biločemu Hrvatskom neću....
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113