Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Smrt Ante Pavelića u Politika forumu; Sad zavisi kako gledaš. Pavelić je prodao pola onoga što je naše, a Tito nije prodao ali nas je ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 04-01-08, 13:21   #41 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,029
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Smrt Ante Pavelića

Sad zavisi kako gledaš. Pavelić je prodao pola onoga što je naše, a Tito nije prodao ali nas je doveo u savez sa kasnijim neprijateljem. Tako da...
Star 04-01-08, 14:30   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,540
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

e po mom mišljenju su svi u kurcu i tito i pavelič i tuđnam i mesič

živio Josip Ban Jelačič
Star 04-01-08, 15:17   #43 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

i lolek i bolek
Star 04-01-08, 15:24   #44 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,709
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

I moj brat Robert također
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 04-01-08, 15:27   #45 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

pardon, Robijert
Star 05-01-08, 07:18   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 770
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Tito nije prodao ali nas je doveo u savez sa kasnijim neprijateljem. Tako da...
Tito je na osnovu referenduma stvorio FNRJ, ali i prije njega Hrvati su bili u''savezu'', odnosno imali kralja u državi Srba Hrvata Slovenaca, odnosno onoj prvoj Jugoslaviji, znači nije on nas uveo u savez, savez je već postojao kao Kraljevina Jugoslavija.
Star 05-01-08, 13:15   #47 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Postojao je, ali nije postojalo slijevanje novaca iz svih republika u Beograd.

Tonini znaš ti dobro o čemu ja pričam.
Star 05-01-08, 13:22   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,850
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:

Tonini znaš ti dobro o čemu ja pričam.
a nec,
kraljevina jugoslavija i karađorđevići su hrvatima i slovencima dilili lovu šakon i kapon i u beogradu su umirali od gladi al su ulagali u zagreb, split, ljubljanu...

ups, moja greška ispričavan se. u pravu si.
u kraljevini jugoslaviji nisu postojale republike
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 05-01-08, 13:28   #49 (permalink)
The Najarogantnija

Dobro Marinko, eto sam vidiš kako to nije valjalo. A drug Tito mogao je pošto je bio tako dobar to ispraviti ili nastaviti, pa je pogodi- toliko bio dobar da je to nastavio.

O čemu mi ovdje pričamo?
Star 05-01-08, 14:00   #50 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Citat:
Kako je samo ovaj narod opstao.

Prvo je sve išlo u Peštu pa onda malo u Carigrad i Beč, pa malo više u Beč, nešto u Veneciju, pa u beograd pa smo bili "svoji na svom" pa opet u Beograd i tek nam je '91 granulo sunce i tek sad je baš onako kako treba biti...

Prošlost je prošlost - neka to i ostane - može ući u udžbenike ali od nje se ne živi i ne može se ispraviti.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!

Zadnji Uredio Iochannes : 05-01-08 u 14:02.
Iochannes je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113