| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Smrt Ante Pavelića u Politika forumu; Sad zavisi kako gledaš. Pavelić je prodao pola onoga što je naše, a Tito nije prodao ali nas je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,029
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Sad zavisi kako gledaš. Pavelić je prodao pola onoga što je naše, a Tito nije prodao ali nas je doveo u savez sa kasnijim neprijateljem. Tako da...
__________________ "Ti nisi vrijedna toga truda. Od tebe mi nikakve koristi nije, ostani gdje jesi i idi na dno kao stvorenje čiji život vrijedan spasa nije." No kad sam promislio, uzeo sam je. Daniel Defoe |
| |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 770
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Tito je na osnovu referenduma stvorio FNRJ, ali i prije njega Hrvati su bili u''savezu'', odnosno imali kralja u državi Srba Hrvata Slovenaca, odnosno onoj prvoj Jugoslaviji, znači nije on nas uveo u savez, savez je već postojao kao Kraljevina Jugoslavija.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Postojao je, ali nije postojalo slijevanje novaca iz svih republika u Beograd. Tonini znaš ti dobro o čemu ja pričam.
__________________ "Ti nisi vrijedna toga truda. Od tebe mi nikakve koristi nije, ostani gdje jesi i idi na dno kao stvorenje čiji život vrijedan spasa nije." No kad sam promislio, uzeo sam je. Daniel Defoe |
| |
| | #48 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
![]() kraljevina jugoslavija i karađorđevići su hrvatima i slovencima dilili lovu šakon i kapon i u beogradu su umirali od gladi al su ulagali u zagreb, split, ljubljanu... ups, moja greška ispričavan se. u pravu si. u kraljevini jugoslaviji nisu postojale republike ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Dobro Marinko, eto sam vidiš kako to nije valjalo. A drug Tito mogao je pošto je bio tako dobar to ispraviti ili nastaviti, pa je pogodi- toliko bio dobar da je to nastavio. ![]() O čemu mi ovdje pričamo?
| |
| | #50 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
![]() Prvo je sve išlo u Peštu pa onda malo u Carigrad i Beč, pa malo više u Beč, nešto u Veneciju, pa u beograd pa smo bili "svoji na svom" pa opet u Beograd i tek nam je '91 granulo sunce i tek sad je baš onako kako treba biti... Prošlost je prošlost - neka to i ostane - može ući u udžbenike ali od nje se ne živi i ne može se ispraviti.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! Zadnji Uredio Iochannes : 05-01-08 u 14:02. | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.