Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Smrt Ante Pavelića u Politika forumu; Ali ne mora se ni predstavljati onakvom kakva nije bila...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 05-01-08, 14:33   #51 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,146
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Smrt Ante Pavelića

Ali ne mora se ni predstavljati onakvom kakva nije bila
Star 05-01-08, 19:24   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Prvo je sve išlo u Peštu pa onda malo u Carigrad i Beč, pa malo više u Beč, nešto u Veneciju, pa u beograd pa smo bili "svoji na svom" pa opet u Beograd i tek nam je '91 granulo sunce i .
...i napokon smo se počeli uvlačiti u šupak EU... Ne možemo mi bez toga...
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 05-01-08, 22:40   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,061
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

NDH je dio hrvatske povijesti i stvaranja moderne hrvatske države..ma koliko svi glumatali da su protiv ustaškog režima..

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 06-01-08, 02:06   #54 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,803
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ne razumijem...

Tko to "glumata da je protiv ustaškog režima"?

I o kakvom "glumatanju" uopće pričaš?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Star 06-01-08, 13:59   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

hehehe..
evo ga opet, pratiš me u stopu, a to znači dildo u slatku guzu

mislila sam na većinu na ovome forumu koja osuđuje ustaštvo, a mogu se kladiti da 95% TAKVIH imaju kod kuće ustaške simbole, znaju sve pjesme napamet i prvi su u redovima na takvim koncertima

Zadnji Uredio daidza : 06-01-08 u 17:35.
Ancksunamun je offline  
Star 06-01-08, 14:02   #56 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
NDH je dio hrvatske povijesti i stvaranja moderne hrvatske države..ma koliko svi glumatali da su protiv ustaškog režima..
Može NDH biti dio povjesti, a mi istovremno biti protiv Jasenovca... zar nas naša povijest obavezuje da ju ideologiziramo i poštujemo??
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Star 06-01-08, 14:12   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,688
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Citat:
Nisi u pravu..... Činjenica je da je NDH dio povijesti ali isto tako je i činjenica da nema nikakve veze sa "modernom Hrvatskom" kakva je danas...... Neki istomišljenici pokušavaju to svrstat u isti koš ali jednostavno ne ide...... Prouči malo povijest i probaj sama zaključiti kako je i zašto NDH nastala......

Citat:
hehehe..
I jedna konstruktivna kritika...... Sa tim dildima u guzama postaješ na ovom forumu kao Roko sa Doris...... Na nekim temama čisto nije umjesno tvoje dildanje, vezivanje ili ko zna što.......

Locrian85 je offline  
Star 06-01-08, 14:45   #58 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,803
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
hehehe..
Ajd' smiri doživljaj sa tim dildoima u guzicama... barem ovdje, na političkom forumu.

A općenito zaboravi na umetanje bilo kakvih predmeta u moj analni otvor.

OK?

I ne, ne "pratim te u stopu" nego odgovaram na post.

Citat:
mislila sam na većinu na ovome forumu koja osuđuje ustaštvo, a mogu se kladiti da 95% TAKVIH imaju kod kuće ustaške simbole, znaju sve pjesme napamet i prvi su u redovima na takvim koncertima
Otkud ti znaš što 95% ljudi ima kod kuće?

Koje pjesme?

Kakvi koncerti?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Star 06-01-08, 15:43   #59 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Iznenadila bi se, puno ih je manje nego što misliš.

Više ih ima partizanska obilježja ili domobranska nego ustaška.
LPK je offline  
Star 06-01-08, 19:14   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Može NDH biti dio povjesti, a mi istovremno biti protiv Jasenovca... zar nas naša povijest obavezuje da ju ideologiziramo i poštujemo??
Pa nitko nije ni rekao da moraš nešto idelogizirati i ne biti protiv Jasenovca.

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Nisi u pravu..... Činjenica je da je NDH dio povijesti ali isto tako je i činjenica da nema nikakve veze sa "modernom Hrvatskom" kakva je danas...... Neki istomišljenici pokušavaju to svrstat u isti koš ali jednostavno ne ide...... Prouči malo povijest i probaj sama zaključiti kako je i zašto NDH nastala......

I jedna konstruktivna kritika...... Sa tim dildima u guzama postaješ na ovom forumu kao Roko sa Doris...... Na nekim temama čisto nije umjesno tvoje dildanje, vezivanje ili ko zna što.......

hehehe
kako je nastala i zašto NDH , jasno mi je.No, bila je Hrvatska država, bila je naša, ma kakva ona bila..

hehehe...
pisat ću što hoću..a tebi kritika što što stalno kritiziraš i osjećaš se pozvezanim da komentiraš moje sklonosti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ajd' smiri doživljaj sa tim dildoima u guzicama... barem ovdje, na političkom forumu.

A općenito zaboravi na umetanje bilo kakvih predmeta u moj analni otvor.

OK?

I ne, ne "pratim te u stopu" nego odgovaram na post.

Otkud ti znaš što 95% ljudi ima kod kuće?

Koje pjesme?

Kakvi koncerti?

kako si zao..nekad si dobar, a nekad
ma joj, koncerti gdje se pjeva o gradiški staroj i jasenovcu. bila sam u s
Splitu i vidjela kako se prije koncerta(a svi znaju kojeg) prodaju i kupuju ustaški simboli

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Iznenadila bi se, puno ih je manje nego što misliš.

Više ih ima partizanska obilježja ili domobranska nego ustaška.

HEHEHE
U tvojoj kući da, možda
domobrani i ustaši, isto sr..drugo pakovanje

Ancksunamun je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113