| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Smrt Ante Pavelića u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun kako si zao..nekad si dobar, a nekad ma joj, koncerti gdje se pjeva o gradiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
A da se prodaju ustaški simboli - prodaju se. Nažalost.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Ne spominjajući i da je NDH između ostaloga nastala da bi branila leđa Hitleru i Mussoliniju od partizana........ Da nije bilo NDH i ustaša, Njemačka i Italija bi bile najranivije od napada sa ovih prostora...... To malo tko zna koji se fura na ustaštvo.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #65 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića damfisk uz sve poštovanje prema tvojem statusu na forumu,dalo mi se zakljuciti da si ti jedna ogromna komunjara... nemozemo ih stavljati u isti koš,ali bili tako govorio i za naše generale koji su po zatvorima,i na robiji???bili i njih ocrnio kao i pavelica sada...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića One koji su počinili zločin i koji zavrijeđuju da ih se crni. A ovo "komunjara" bi trebala bit uvreda, ili... ? ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića a prijatelju neznam dali to shvaćas kao uvredu... isto kada nekom ciganu vikneš cigane...jel on to shvaća kao uvredu,jer ga nisi nazvao rom?? iskreno neznam jeli te vrijeđa...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| |
| | #68 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Pa ja tebe pitam je li to bilo zamišljeno kao uvreda Recimo da ja nekog nazovem ustašidnom spodobom, ja bih ga time vrijeđao. kužiš?
| |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića gle...jbe se meni i za ustaše i partizane,ali ako moram birati između ovo dvoje naravno da ću bez ikakva razmišljana reći ustaše...nepitaj me zasto,jednostavno zato!!! e i možeš me slobodno zvat ustašom...niti me to veliča,niti vrijeđa...
| |
| | #70 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića To dosta govori o tvojoj inteligenciji i obrazovanju. Naime, ja smatram da je averzija prema fašizmu (u svim njegovim oblicima) dio opće kulture. P.S. Ljudi biraju ustaše u pravilu bez ikakvog razmišljanja. Jer, čim malo razmisle, shvate kolika je to kretenarija.
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:54.