| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Smrt Ante Pavelića u Politika forumu; Citat: Pravi autor: damfisk To dosta govori o tvojoj inteligenciji i obrazovanju. Naime, ja smatram da je averzija prema faš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Točno tako, jednostavno je pogrešno biti nacionalist u takvoj mjeri da si spreman zatvarat ljude u koncentracione logore i ubijat ih na osnovi nacionalnosti, vjere, sexualnog opredjeljenja, boji kože itd. Da malo razmisle shvatili bi. |
| |
| | #73 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića vidi, vidi... Još jedan kretenoid Koliko ih samo ima, majko moja mila...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| |
| | #74 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Citat:
Ja ću te kao moderator upozoriti da je suprotno pravilima vrijeđanje drugih. Stoga te molim da se toga suzdržiš, jer ne možemo imati posebna pravila za korisnike samo zato što su duže na forumu. Dakle to ti ne daje pravo da vrijeđaš druge, bez obzira na njihov staž. Sankcioniranje izjava poput one koje si kvotao će provesti nadležni moderator po svom nahođenju, a vrijeđanje će ljude sa takvim stavovim samo potaknuti da ih šire.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Nije to bilo vrijeđanje, nego konstatacija notorne činjenice. Osoba koja Antu Pavelića smatra vizionarom definitivno je umno zaostala. A stručni termin za takvu mentalnu defektnost je - kretenizam.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića čovjek živi po svojim uvjerenjima i neka ga,zasto ga svi napadate... evo ja cu stati na njegovu stranu ![]() i jos nesto...ako ce se covjeka zvati kretenom samo zato sto ima 10ak postova to je bzvz,i mislim da takvi ljudi imaju mentalnu defektnost!! zasto bi on bio gluplji ili pametniji od nekog tko ima 10ak tisuća postova??
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| |
| | #77 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića Njegova mentalna defektnost ne očituje se u 10 postova, nego se očituje u divljenju Anti Paveliću. Naime, mentalno zdrava osoba nikako se ne može divit Anti Paveliću. Divljenje Anti Paveliću je pouzdani pokazatelj stanovitog mentalnog hendikepa.
| |
| | #79 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića A zašto mu ja to ne bi dokazivao?
| |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Smrt Ante Pavelića gledaj... ako netko nesto voli,ili cijeni,ili postuje,možeš mu knjigu napisat,neće promjenit mišljenje!! evo,što ja da napravim da tebe uvjerim da je juventus nula od kluba?? nabrojim ti da su krali,namještali utakm,potplaćivali sudce,bla bla bla,i ti ćeš uvjek naći neku izliku i meni nabijat kontru...normalno...tako ce i on tebi o paveliću!!
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.