Što ako je tuđman bio ljigavac i govno, to znači da niko nema pravo ništa reči protiv tita???
Zločinci su zločinci i tu je kraj priče.
A sada ti kao vrsni znalac, govoriš da se za vrime tita živilo bolje i sigurnije. Opčenito gledajuči živilo se solidno jer je večina ljudi imala poslove pošto je sve bilo u državnom vlasništvu. Ali komunizam sam po sebi nije mogao opstati jer po svakoj ekonomskoj analizi dokazano da je država najgori vlasnik. Zato se tito masno zaduživao u inozemstvu.
Što se tiče toga da se živilo sigurnije?? Pitaj one ljude koji su se zalagali za hrvatsku i isticali svoje hrvatstvo, kako su oni živili. Oni nisu bili sigurni niti u inozemstvu...(udba)
Jel znaš ti za goli otok??
Jel znaš koliko je ljudi bez razloga tamo zatvoreno. Samo si se trebao zamjeriti nekom utjecajnom komunisti i završio bi na golom otoku. Jel znaš kako je partija vršila ispitivanja. I ti kažeš da se živilo sigurnije.
Tito je ratni zločinac i tu tvrdnju niko ne može pobiti.
Odgovoran je za Bleiburški pokolj i za etničko čiščenje talijana u istri i dalmaciji. I kad neko uzdiže takvog čovjeka, zločinca, licemjera i ulizicu, kojem su uvik srbi bili ispred hrvata, meni dođe muka.
I stvarno ne kužim te jugonostalgičare.....i izvrtanje istine.
p.s. I ti kažeš, kamo sreče da je pobio sve ustaše.
Ja nisam za ustaše, ali ne možeš na zločin odgovarati zločinom. Jel ti znaš koliko je seljaka i neobrazovnih ljudi završilo u ustašama, a da nisu imali pojma o ičemu. Da su jednostamno morali iči. Po meni su svi trebali odgovarat za zločine, ali se nije trebao dogoditi pokolj i mučenje.

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom