| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi TITO-najveći hrvatski demokrat u Politika forumu; Jedva je krvlju uspio vratiti Istru i Dalmaciju Hrvatskoj,a ustaše sve ponovo rasprodali i uništili preko tuđmanove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-08-06
Poruka: 98
![]() | TITO-najveći hrvatski demokrat Jedva je krvlju uspio vratiti Istru i Dalmaciju Hrvatskoj,a ustaše sve ponovo rasprodali i uništili preko tuđmanove privatizacije . Trebao bi se ponovo vratiti i rasčistiti stvari bolje nego što je radio prije,jer je dosta toga oprostio, Šteta. |
| |
| | #3 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
Pitam se kako tebi nije neugodno toliko srat i piskarat dvosmislene, tendeciozne postove, prepune sugestivnih poluuvreda i generalizacija... Pitam se, pitam se... Tko je rasprodao? Što je rasprodao? Kome? Zašto? I otkud ti ideja da bi taj netko drugi (kojeg ti imaš muda nazvat "demokratom" a inače je bio po vlastitom priznaju komunist i autokrat) napravio nešto bolje, drugačije, uspješnije u današnjim uvjetima? Imaš li ti pojma o ičemu, ili pak samo znaš baljezgat?
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-08-06
Poruka: 98
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
| |
| |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Bitno da si ti istrijan... i da pričaš talijanski... i da govoriš o "vraćanju Istre i Dalmacije Hrvatskoj"... Ma... Ništa. Inače... ako ja ne razumijem kurca, zašto mi ti ne obijasniš, o genijalče poliglotski... Možeš i na talijanskom, ako ti je lakše.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Nemogu vjerovat koje sranje od teme....i još ako se ne slažeš s njim onda si balkanac.....iako si je sam u potpis stavio "balkanac ostaje......" pretpostavljajući da misli na sebe....govori o oslobođenju Istre i Dalmacije (od talijanske okupacije) ali mu ne smete da odbrusi na talijanskom......vidio sam i ja njegove postove...ali ovo je već previše.....
__________________ Vjerujem u.... |
| |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Vidim da će ovdje biti kandidata... ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 14-09-07 u 19:34. |
| |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,045
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat eto jos jedan dokaz da se ne moze normalno pricati o nekoj temi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
![]() |
| Tagovi: demokrat, hrvatski, titonajveci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.