| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi TITO-najveći hrvatski demokrat u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Pravaš Sinek, nije uopće bitno tko je koga onda volio. Promidžba partizanije je ljudima isprala mozak, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
Citat:
Citat:
Misliš Krivousti Ljigavac? Vladimir Šeks? I slični i njihove generacije?
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |||
| |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Da, mislim i na Jasenovac gdje su nakon "oslobođenja" partizani počinili zločin. Nije istina - ma bravo poentirao si, što je onda bilo sa Hebrangom koji se usudio oponirati bravaru? Zadnji Uredio Pravaš : 20-12-07 u 15:49. |
| |
| | #114 (permalink) |
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Micek, postoje dokazi kvalificiranih svjedoka, npr. domobrana Eduarda Mikše i drugih o tome o tome. O tome svjedoči i bivši ni više ni manje nego partizan Dragan Ercegović, Dr. Ivo Paspa........ |
| |
| | #115 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 308
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Ja samo neznam ko to nije mogao nista reci i da su ga odmah smaknuli?? Pa nisi smijo ni pisnuti protiv Tudmana ili HDZ-a odmah bi isao u zatvor... A za vrijeme Tita, sam ja uvijek slavio i Bozic i sta sam god htio....i nikada nikome nije nista falilo, a odrasto sam u Novom Zagrebu (kojeg nebi bilo da nije bilo Tite). A normalno da je ljude koji su srali po njemu i htjeli ga unistit strpao u zatvore, pa kaj im je trebao dati medalje ili sta? Pa nije bitno misljenja te male manjine, vec velike vecine i naroda, nemres svima udovoljit. A onda je bilo puno vise zadovoljnih ljudi nego danas... |
| |
| | #116 (permalink) |
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Reci mi tko je to u vrijeme Tuđmana uhićen vanzakonski? Ime i prezime? Npr. kod mene u gradu su izvjesne osobe pjevale Ustani bane i završile u zatvoru. Stepincu se nepravedno sudilo i otrovalo... Da ne nabrajam. Zadnji Uredio Pravaš : 20-12-07 u 16:10. |
| |
| | #117 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,246
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
Kad sam to rekao Citat:
samo kažem ko je pisac biografije,uglavnom nije netko tipa Mile Volimtitu ili Stjepan Mrzimtitu, već jedan objektivni pisac bez ikakvih predrasuda koji je na temelju povijesnih činjenica napisao biografijo o jednom od največih zločinaca u povijesti svijeta.
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga Zadnji Uredio lamborghini : 20-12-07 u 16:13. | ||
| |
| | #119 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,246
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
Toliko o tome u čije vrijeme se išlu u zatvor i zbog čega
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga | |
| |
| | #120 (permalink) |
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Ma taman da neki Tita proglase svecem, što me ne bi začudilo s obzirom na to kakve su osobe autokefalne crkve proglašavale svecima, on je za mene zločinac. Ako ga netko hoće štovat sretno mu bilo, pokazuje o kakvoj se moralnoj nakaradi radi. @Lambor - njima ti nitko nije objektivan, samo ako pisneš protiv Tita odmah si ustaša, klerofašist i ognjištar. Ne sekiraj se. @marinkec - da bili su vanzakonski hapšeni. Npr. Stepinac, preostali političari koji nisu uspjeli pobjeći su obješeni, političari HSS - a su nastradali... |
| |
![]() |
| Tagovi: demokrat, hrvatski, titonajveci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:30.

samo kažem ko je pisac biografije,uglavnom nije netko tipa Mile Volimtitu ili Stjepan Mrzimtitu, već jedan objektivni pisac bez ikakvih predrasuda koji je na temelju povijesnih činjenica napisao biografijo o jednom od največih zločinaca u povijesti svijeta.