| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi TITO-najveći hrvatski demokrat u Politika forumu; Razumijem ja što ti hoćeš reći, i u pravu si, to je sasvim jasno, ali ja odabijam to zvati zakonskim. Š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Razumijem ja što ti hoćeš reći, i u pravu si, to je sasvim jasno, ali ja odabijam to zvati zakonskim. Što se tiče Stepinca. Tu su ipak morali poštivat neke zakone, ali mnogi drugi su završili kao psi, npr. oni u Jazovci za što postoje nebrojeni materijalni dokazi i svjedočenja. |
| |
| | #132 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Ti spomeneš Jazovku, ja spomenem Staru Gradišku Ti spomenep Bleiburg, ja spomenem Jasenovac ('41.-'45.) I šta ćemo onda?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| |
| | #134 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 315
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
I nikoga nisu stavili u zatvor bez razloga, nemrem ni sad ici na trg i pjevat cetnicke pjesme i jebat mater sanaderu i svima a da me murija ne odvede, ak tak pise u zakonu onda nemres i to je to. | |
| |
| | #135 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,585
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
Bez ikakvog znanja o povijesti i povijesnim knjigama koje su pisane po povijesnim činjenicama ti dolaziš u rasprave. Ne kažem da da ne smiješ imati svoje mišljenje(makar i krivo) ali nemoj se gurati u nešto a da to prvo ne pročitaš. Otiđi u gradsku knjižnicu,posudi knjige o povijesti,biografije o Titu i Tuđmanu, pročitaj ih i dođi komentirat. Ja samo napišem ono što piše u tim knjigama,a ako ti znaš bolje od pisaca i povjesničara koji su napisali tu knjigu, onda svaka ti čast. Nisam ja kriv što u povijesnim knjigama piše nešto što tebi ne odgovara.
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu Zadnji Uredio lamborghini : 20-12-07 u 20:28. | |
| |
| | #137 (permalink) | ||
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
Nisam ni ja kriv što u povijesnim knjigama piše nešto što tebi ne odgovara. Nadalje.. Iskreno vjerujem da autor ovog posta: Citat:
Ja ću samo reći da spodoba koja mrtva-hladna izjavi da je u Jasenovcu dokazano usmrćeno samo 268 žrtava za mene ima moralnu i ljudsku vrijednost ptičjeg izmeta kojeg slučajno pokupiš na potplat cipele dok šetaš ulicom. Toliko od mene. Pa sad... nek' moderatori prosude sve do sada napisano... njima na dušu
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. Zadnji Uredio damfisk : 21-12-07 u 15:59. | ||
| |
| | #138 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Uz što ne znaš povijest i politiku još si i ćorav. A micek, nije tebi lako... Napisao sam da je dokazano toliko, dakle - ne bez dokaza izbaćen popis,a u produžetku - naravno da ih je bilo više. To je činjenica da je toliko dokazano - imenom i prezimenom prema podacima iz sedamdesetih nakon što se prestalo dalje dokazivat imenom i prezimenom. Micek, posjeti obliženjeg okulista, bit će da si oćoravio od tolikog čitanja indexa, jutarnjeg i partizanske beletristike. ![]() |
| |
![]() |
| Tagovi: demokrat, hrvatski, titonajveci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:47.

di si to pročita? u hrvatskom slovu
Samo polako, možda ima još i za tebe lijeka.