Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi TITO-najveći hrvatski demokrat u Politika forumu; Razumijem ja što ti hoćeš reći, i u pravu si, to je sasvim jasno, ali ja odabijam to zvati zakonskim. Š...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 20-12-07, 16:52   #131 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase
Re: TITO-najveći hrvatski demokrat

Razumijem ja što ti hoćeš reći, i u pravu si, to je sasvim jasno, ali ja odabijam to zvati zakonskim. Što se tiče Stepinca. Tu su ipak morali poštivat neke zakone, ali mnogi drugi su završili kao psi, npr. oni u Jazovci za što postoje nebrojeni materijalni dokazi i svjedočenja.
Pravaš je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 20-12-07, 16:53   #132 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ti spomeneš Jazovku, ja spomenem Staru Gradišku

Ti spomenep Bleiburg, ja spomenem Jasenovac ('41.-'45.)

I šta ćemo onda?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 20-12-07, 17:00   #133 (permalink)
Regularni forumas

Ništa. Jer ništa nije dokazano. Dokazano je samo 268 žrtava Jasenovca. Naravno da ih je bilo više, ali samo je toliko dokazano. Manipulacija brojkama nije dobra.
Pravaš je offline  
Star 20-12-07, 20:16   #134 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 315
rudinho se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Pravaš Pogledaj Poruke
Bilo mu je uskraćeno temeljno i krucijalno pravo - pravo na pošteno suđenje.
ljepo ti covjek kaze da je imao fer i posteno sudenje, to kaj ti mislis da su ti zakoni glupi je druga stvar, meni se isto ne svida kaj sad prodaju cijelu Hrvatsku ali nemrem nis jel zakonski ima ekipa iz drugih zemlja pravo na to....

I nikoga nisu stavili u zatvor bez razloga, nemrem ni sad ici na trg i pjevat cetnicke pjesme i jebat mater sanaderu i svima a da me murija ne odvede, ak tak pise u zakonu onda nemres i to je to.
rudinho je offline  
Star 20-12-07, 20:26   #135 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,585
lamborghini je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Želiš li reći da je Jasenovac tijeko razdoblja 1941.-1945. bio posve pasivno područje, rustikalnog ugođaja, pitoresknog pezjaža koje odiše idiličnom mirnoćnom?

Hebrang je ubijen u najboljoj maniri staljinističke čistke na berijevski način. Bio je to postupak za svaku osudu.

Postupak svojstven svim totalitarnim režimima. Padaju mi na pamet Vokić i Lorković.. što se ono s njima dogodilo?

Laž. Neistina. Čak bih dodao - smješno.

Pretpostavljam da je to citat iz "Bespuća povijesne zbiljnosti - bilješka o autoru"?

Ili pak iz pregleda biografije jednog predstojnika Instituta za historiografiju radničkog pokreta?
Ili pak biografije visoko rangiranog dužniska kadrovske službe JNA?
Ili pak biografije predsjednika jugoslavenskog sportskog društva Partizan?
Daj molim te pročitaj prvo neku povijesnu knjigu da možemo dalje diskutirati u ovoj temi jer ovo zbilja nema smisla.
Bez ikakvog znanja o povijesti i povijesnim knjigama koje su pisane po povijesnim činjenicama ti dolaziš u rasprave.
Ne kažem da da ne smiješ imati svoje mišljenje(makar i krivo) ali nemoj se gurati u nešto a da to prvo ne pročitaš.
Otiđi u gradsku knjižnicu,posudi knjige o povijesti,biografije o Titu i Tuđmanu, pročitaj ih i dođi komentirat.
Ja samo napišem ono što piše u tim knjigama,a ako ti znaš bolje od pisaca i povjesničara koji su napisali tu knjigu, onda svaka ti čast.
Nisam ja kriv što u povijesnim knjigama piše nešto što tebi ne odgovara.

Zadnji Uredio lamborghini : 20-12-07 u 20:28.
lamborghini je offline  
Star 20-12-07, 21:50   #136 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,078
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Pravaš Pogledaj Poruke
Ništa. Jer ništa nije dokazano. Dokazano je samo 268 žrtava Jasenovca. Naravno da ih je bilo više, ali samo je toliko dokazano. Manipulacija brojkama nije dobra.
nije istina
268 di si to pročita? u hrvatskom slovu
marinkoM8 je offline  
Star 21-12-07, 15:55   #137 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
Daj molim te pročitaj prvo neku povijesnu knjigu da možemo dalje diskutirati u ovoj temi jer ovo zbilja nema smisla.
Bez ikakvog znanja o povijesti i povijesnim knjigama koje su pisane po povijesnim činjenicama ti dolaziš u rasprave.
Ne kažem da da ne smiješ imati svoje mišljenje(makar i krivo) ali nemoj se gurati u nešto a da to prvo ne pročitaš.
Otiđi u gradsku knjižnicu,posudi knjige o povijesti,biografije o Titu i Tuđmanu, pročitaj ih i dođi komentirat.
Ja samo napišem ono što piše u tim knjigama,a ako ti znaš bolje od pisaca i povjesničara koji su napisali tu knjigu, onda svaka ti čast.
Nisam ja kriv što u povijesnim knjigama piše nešto što tebi ne odgovara.
Ti si svoje "znanje" o povijesnim i inim temama već pokazao.

Nisam ni ja kriv što u povijesnim knjigama piše nešto što tebi ne odgovara.

Nadalje..

Iskreno vjerujem da autor ovog posta:
Citat:
zaslužuje bann. I to ne samo privremeni.

Ja ću samo reći da spodoba koja mrtva-hladna izjavi da je u Jasenovcu dokazano usmrćeno samo 268 žrtava za mene ima moralnu i ljudsku vrijednost ptičjeg izmeta kojeg slučajno pokupiš na potplat cipele dok šetaš ulicom.

Toliko od mene.

Pa sad... nek' moderatori prosude sve do sada napisano... njima na dušu

Zadnji Uredio damfisk : 21-12-07 u 15:59.
damfisk je offline  
Star 21-12-07, 16:39   #138 (permalink)
Regularni forumas

Uz što ne znaš povijest i politiku još si i ćorav. A micek, nije tebi lako... Napisao sam da je dokazano toliko, dakle - ne bez dokaza izbaćen popis,a u produžetku - naravno da ih je bilo više. To je činjenica da je toliko dokazano - imenom i prezimenom prema podacima iz sedamdesetih nakon što se prestalo dalje dokazivat imenom i prezimenom. Micek, posjeti obliženjeg okulista, bit će da si oćoravio od tolikog čitanja indexa, jutarnjeg i partizanske beletristike.
Pravaš je offline  
Star 21-12-07, 16:39   #139 (permalink)
glup & gluplji

Odjebi.
Star 21-12-07, 16:41   #140 (permalink)
Regularni forumas

Micek se naljutio Samo polako, možda ima još i za tebe lijeka.
Pravaš je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: demokrat, hrvatski, titonajveci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114