| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi TITO-najveći hrvatski demokrat u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Barjaktar pa jesi ti prolupao? kako možeš opravdavati ubojstvo više od 200 000 ljudi na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-08-06
Poruka: 98
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
| |
| |
| | #33 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Čovjek otvori temu i o njoj napiše dvije nesuvisle rečenice, niti ima pojma o čemu priča ni šta priča, bitno je da se baljuzga. Ne da mi se raspravljati o titu, svaki pametan čovjek zna šta je napravio hrvatskom narodu... A što se tiče istre i europe, to spada u bisere foruma... Svakakvih likova ima na ovom forumu ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| |
| | #34 (permalink) | |
![]() Osobno vrijeđanje nije dozvoljeno, kritiziraj, odgovaraj na nečije mišljenje, iznesi svoje i zadrži se na tome! Zadnji Uredio anthlon : 02-10-07 u 10:36. Razlog: Vrijeđanje | |
| |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat meni se cini dragi istrijanu da si ti svakako provokator i to cistokrvni istrijanski Oprez!!! Ovo je provokator sad nas vabi da recemo nesto a onda ce nas cinkati U.D.B.I. ![]() |
| |
| | #38 (permalink) | |
| |
| |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-07 Lokacija: Graškograd
Poruka: 21
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat dobar dan. čuj istrijane, i ja sam iz istre, i upravo zbog takvih kao što si ti sramim se toga! ko prvo, istrijani su samo tebi slični, mi ostali smo ISTRANI. nauči se prvo pričati hrvatski pa onda piši. tu nešto sereš o tome kako je istra od italije vraćena hrvatskoj, ali kao da i nije. istrom vladaju talijani, priča se talijanski, u školama te tjeraju da učiš talijanski, postoje talijanski vrtiči i škole, a i talijani su na vlasti. nemoj mi govoriti da je istra vraćena hrvatskoj, jer nijemožda jest fizički, ali mentalitet je idalje talijanski. u Novigradnu npr, na vlasti nije ni jedan hrvat! gradonačelnik je talijan, dogradonačelnik musliman, a glavni tajnik srbin. zato dragi moj istrijan,. nemaš pravo govoriti o nekakvoj "HRVATSKOJ ISTRI"!jedino možda Pazin i okolna mjestašca, i istočna istra. tu žive pravi istrani. obala je sva za kurac i IDS ju je prodao šiptarima i slovencima.eto toliko od mene. Izbjegavaj ovakav način obraćanja (boldirano) kolegama, za tvoje dobro. Zadnji Uredio anthlon : 11-11-07 u 18:36. |
| |
![]() |
| Tagovi: demokrat, hrvatski, titonajveci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:11.