| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi TITO-najveći hrvatski demokrat u Politika forumu; Citat: Pravi autor: jadna_ja u Novigradnu npr, na vlasti nije ni jedan hrvat! gradonačelnik je talijan, dogradonačelnik musliman, a glavni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Pa ovo što je napisala jadna-ja jest točno u Istri ima najmanje Hrvata, tu su se doselili šiptari-Albanci, masa njih isto kao i Srba, (bježeči od agresije na Hrvatsku, umisto da brane Hrvatsku) početkom '90-tih pa na ovamo, to isto se desilo i u Sloveniji, samo što u Sloveniji uče Slovenski, a kako kaže forumašica tamo se najviše uči i govori talijanski i sad di su tu Hrvati.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-07 Lokacija: Graškograd
Poruka: 21
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat da, zato kažu da je najpoznatiji slovenac Mujo. Lol! šta je da je, oni uče slovenski i svi ga pričaju, a ovi u Istri NE ŽELE UČIT NI PRIČAT HRVATSKI. zato sam ja i odjebala iz Istre.tužno je to... |
| |
| | #44 (permalink) | |||
| Banned Datum registracije: 10-08-06
Poruka: 98
![]() | Citat:
Citat:
Citat:
Pravi autor: jadna_ja Pogledaj Poruke u Novigradnu npr, na vlasti nije ni jedan hrvat! gradonačelnik je talijan, dogradonačelnik musliman, a glavni tajnik srbin. kod nas Istrijana bitno je da je čovjek i da nije ustaša Ukoliko istovremeno odgovaraš na više poruka koristi MultiQuote opciju, a nemoj pisati poruku za porukom. Osobno vrijeđanje forumaša nije dozvoljeno (ovo boldirano) - izbjegavaj to! Zadnji Uredio anthlon : 15-11-07 u 10:05. | |||
| |
| | #45 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
prvo izjaviš kako sve one "preko Učke" nenormalnima, a onda izjaviš da je kod vas u Istri bitno da si čovjek i da nisi ustaša. Prema tome, a po tvojim vlastitim riječima, pošto golemu većinu vlastitih sunarodnjaka smatraš nenormalnima samo zato što žive "preko Učke" onda nisi čovjek, jer je takvo razmišljanje prispodobivo čovjekolikom majmunu. E sad, pošto nisi čovjek (neko čovjekoliki majmun) onda ni tebe u Istri ne smatraju prihvatljivim. To te jamačno frustrira, a tolika gomila frustracija jamačno se odražava na psihu. Sudeći po gomili baljezgarija koje si nadrobio otkako si se registrirao na forumu, dalo bi se zaključit da je psihička nestabilnosti dosegla kritične razmjere. Rekao bih da je tvoja sudbina otužna. Po vlastitom priznanju čovjekoliki majmun, prezren u vlastitoj zajednici, pritisnut frustracijama i izmučen duševnim smetnjama... tvoja egzistencija mora da je teška... Mogu ti ponudit samo ovu utjehu - ne boj se, neće trajati još dugo. Nastaviš li ovako, uskoro ćeš posve ishlapit, i ništa te više neće frustrirat ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| |
| | #46 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-08-06
Poruka: 98
![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
probudise malo na balkanu,kod na nenormalnih majmuna nije bilo rata,a šta je bilo kod vas pametnih čovjekolikih balkanskih stvorenja.Pkušaj pogoditi,ako uspiješ. ![]() | |
| |
| | #47 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat čekaj, možda ti nitko nije objasnio da nije 1919. godina, a ti nisi gabrielle d'anunzio. istra, kao sastavni dio republike hrvatske, bila je u ratu. to što (srećom) rat niste osjetili (ponavljam, drago mi je da je tako), pitanje je geografskog položaja.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| |
| | #48 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
Ti si kreten. A uz to si još i nepismen. Seljačino.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| |
![]() |
| Tagovi: demokrat, hrvatski, titonajveci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.