| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi TITO-najveći hrvatski demokrat u Politika forumu; Citat: Pravi autor: unacelu ako danas radimo racun mogu ti rec da bi puno bolje zivjeli istrijani i dalmatinci pod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Citat:
Briljantan zaključak kojeg se ne bi postidjeli i najveći svjetski umovi. Uistinu, briljantno. A sada, ugasi kompjuter, popij lijek koji si očito zaboravio popit i vrati se na odjel. Dežurni liječnik pita gdje si.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat ovdje nisam vidio nijednu pametnu rečenicu...samo se svađate i vrijeđate i nitko ne poštuje tuđe mišljenje...nekome je tito heroj nekome zločinac...osobno on me uopće ne zanima i ne da mi se zamarat prošlošću.živim za sad i za sutra i tako čuvam svoje živce...naučite poštivat izjave svojih kolega forumaša pa se onda uključite u ovakve i slične rasprave...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| |
| | #63 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Lijepo da si nam svima to objasnio. Zaista ne znam kako bi mogli nastavit dalje bez tog tvog dragocjenog savjeta. Hvala ti iz dubine duše, želuca, debelog crijeva i primozga.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| |
| | #64 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat ti stvarno ne možeš prihvatit nešto iz tuđih ustiju...dobro ti piše ispod nicka uživaj ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| |
| | #65 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat Mogu ja prihvatit svašta, ali bogami, ne mogu prihvatit da mi netko drži predavanja o toleranciji i kulturnom komuniciranju, a pročitao je uvodni post ove teme. ![]() Hvala, ja uvijek uživam
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat pa očito ti treba predavanje i svima koji skaču jedni na druge i djetinjasto vrijeđaju... pročitao sam sve i rekao sam sve gore...i ne komentiraj ništa o meni bez poznavanja činjenica...
| |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat A ti imaš pravo komentirat mene (i ostale) bez poznavanja činjenica? Zanimljivo...
| |
| | #68 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat ja sam samo komentirao ponašanje u temi a tebe osobno ne poznajem...nikad ne govorim ništa loše o osobama koje ne poznajem...to mrzim... samo mi je glupo da si tak spuštate i dopuštate da vas provocira tip iznad ili ispod vas... iskreno sorry ak sam te uvrijedio al nije bilo osobno ni tebi ni ikom drugom u temi...čisto komentar na postove...
| |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat E pa ja bih ti onda toplo preporučio da prvo malo pročačkaš po forumu, pa da saznaš kakve postove piše i na koji način diskutira individua koja je otvorila ovu temu, pa da tek onda iznosiš neke svoje komentare. Jer, da si se ranije upoznao da likom & djelom dotične individue koja je otvorila ovu temu, onda bi znao da se sa dotičnom individuom koja je otvorila ovu temu jednostavno ne može diskutirat na način drugačiji od ovog.
| |
| | #70 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TITO-najveći hrvatski demokrat pa kužiš u tome je stvar...tip je sigurno iritantan za popizdit....kužim al pusti ga onda u kurac jer ionako se tip valja od smijeha kad mu tako pišete...jednostavno je tip osobe koji voli nervirat ljude... tip najvjerojatnije nema pojma o čemu priča....vidio sam ih dosad dosta takvih na forumu i cilj im je samo da vas raspizde... znam ih previše i u stvarnom životu...odjebi ga ća i idemo na pivo ![]() no hard feelings
| |
![]() |
| Tagovi: demokrat, hrvatski, titonajveci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.