Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi TITO-najveći hrvatski demokrat u Politika forumu; Daj mi reci otkud ti ovaj citat? Je li to možda jedan od uradaka Milana Ivkošića?...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 19-12-07, 18:44   #81 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: TITO-najveći hrvatski demokrat

Daj mi reci otkud ti ovaj citat?

Je li to možda jedan od uradaka Milana Ivkošića?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 19-12-07, 19:17   #82 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Aha da, vječna borba ljevice i desnice. Ništa novo na ni na ovoj temi.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 19-12-07, 19:21   #83 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,585
lamborghini je zabranio reputaciju
Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Daj mi reci otkud ti ovaj citat?

Je li to možda jedan od uradaka Milana Ivkošića?
koji citat?

To piše u biografiji Josipa Broza Tita

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Aha da, vječna borba ljevice i desnice. Ništa novo na ni na ovoj temi.
ko kaže ovdje da je neko desno a neko lijevo ovo su povijesne činjenice

Zadnji Uredio anthlon : 19-12-07 u 19:30.
lamborghini je offline  
Star 19-12-07, 19:25   #84 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Misliš na onu povijest koja se do 1991 godine pisala na jedan način, pa se onda u 90-ima pisala na drugi, pa se sad nekako piše na treći?! Na tu povijest?
teica je offline  
Star 19-12-07, 19:26   #85 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 666
Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Misliš na onu povijest koja se do 1991 godine pisala na jedan način, pa se onda u 90-ima pisala na drugi, pa se sad nekako piše na treći?! Na tu povijest?
Bravo.
Davor1507 je offline  
Star 19-12-07, 19:32   #86 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase

Postoje nebrojeni dokazi o zločinima partizanske vojske. Najnoviji je Tezno. Tito kao vrhovni zapovjednik NOB -a je krivac za taj zločin za kojeg ne samo da znao nego ga je i naredio. Onaj tko trubi suprotno je ili njemu sličan ili provoklasna idiotina. Ali, sve će im to doći sa kamatama. Proklinjat će kevu koja ih je rodila muahahahahahahahahahahah
Pravaš je offline  
Star 19-12-07, 19:32   #87 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
Bleiburg i drugi pokolji 1945.

Sam je konac rata doveo do najvećega zlodjela u Brozovoj karijeri: pokolji nad domobranima, ustašama, slovenskim bjelogardijcima, crnogorskim i srpskim četnicima i ljotićevcima, te mnoštvom civila koji su pratili «svoju vojsku» (ponajviše vojsku NDH) svrstali su Tita, bez imalo sumnje, u kategoriju ratnih zločinaca - po svim kriterijima koje vrijede u međunarodnom pravu. Dok se pojedinačni ratni zločini u vrtlogu rata još kako-tako mogu razumjeti (iako ne i opravdati), jer je retorzija i osvetničkih pohoda bilo na svim stranama, a rat takvoga profila se ne može voditi po ženevskim konvencijama (koje su ipak poštovane u određenoj mjeri)- masovno ubojstvo više desetaka tisuća razoružanih vojnika i civila, pripadnika njihovih obitelji, često uz sadističko iživljavanje i psihopatska divljanja partizanskih egzekutora, pripada u najmračnija poglavlja europske povijesti i stavlja Josipa Broza u red masovnih zločinaca. Sve priče o tome kako «on to nije znao» bajke su za naivne, kao i pokušaji opravdavanja logora u kojima su maljevima i noževima ubijani bivši vojnici NDH, a «narodne neprijateljice» (najčešće Njemice i Mađarice) silovane i strijeljane mitraljezima u vojvođanskim sabirnim logorima nakon što bi zadobile spolne bolesti (1945. i 1946.)- sve to govori o zločinu takva opsega da bilo kakav pokušaj opravdanja izaziva jedino mučninu. Još je znakovitije da Broz nikad u životu (koliko je poznato) nije pokazao ni znaka kajanja za zločine koje je naredio-što je jedan od najjačih pokazatelja duboke amoralnosti i patološke crte u karakteru koja se, nasreću, poslije nije mogla razmahati u većem opsegu (čak ako se i uzme u obzir Goli otok).
Teško da je ovo iz Titove biografije, više mi miriše na nešto što je napisao Tomac ili neke drugi propali političar.
LPK je offline  
Star 19-12-07, 19:54   #88 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,757
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Pravaš Pogledaj Poruke
Tito - demokrat. To je toliko kontradiktorna izjava da iz nje presumiram da ja autor ovog topica umnoporemećena osoba.
Citat:
Pravi autor: Pravaš Pogledaj Poruke
Postoje nebrojeni dokazi o zločinima partizanske vojske. Najnoviji je Tezno. Tito kao vrhovni zapovjednik NOB -a je krivac za taj zločin za kojeg ne samo da znao nego ga je i naredio. Onaj tko trubi suprotno je ili njemu sličan ili provoklasna idiotina. Ali, sve će im to doći sa kamatama. Proklinjat će kevu koja ih je rodila muahahahahahahahahahahah

PRESTANI VRIJEĐAT !!!

-sahasa

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Star 19-12-07, 20:17   #89 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,078
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

tito nije demokrat, al on to nije ni glumio ka franjo.

šta se tiče bleiburga? da, zločin je bija. ima li dokaza da ga je tito naredio, htio, podržava?

i ameri su u 2.svj. ratu imali zločina: Allied war crimes during World War II - Wikipedia, the free encyclopedia
jel ko zato Roosevelta prozvao ratnim zločincen, i u vijetnamu imali pokolja civila:
My Lai Massacre - Wikipedia, the free encyclopedia
i johnsona?
marinkoM8 je offline  
Star 19-12-07, 20:39   #90 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase

Nikog ja ne vrijeđam, a ti ako hoćeš bannaj me. Zaboli me qrtz...
Pravaš je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: demokrat, hrvatski, titonajveci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114