| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; Zašto upadaš ko' padobranac, a da nisi pročitao ranje postove?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Zašto upadaš ko' padobranac, a da nisi pročitao ranje postove?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| |
| | #92 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Možemo mi raspravljat do sutra ali činjenica je da su ljudi srednjeg staleža živili bolje. Sada se polako gubi srednji stalež, uskoro čemo imati samo bogate i siromašne. |
| |
| | #93 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda A ti želiš reći da je Tito, kao uvjereni komunist, borac za radnička prava i lučonoša socijalizma, kao svoje životno djelo postigao "dobar život ljudima srednjeg staleža"? Daj saberi se, majke ti mile...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| |
| | #95 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Istina. Ali ne uzimaš u obzir da je Tito vladao skoro četrdeset godina, i da svih četrdeset godina nije bilo tako idilično kao posljednjih 5-6 o kojima svi govore
| |
| | #97 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 100
![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Pa bilo je puno više od 5, 6 godina, a za njegovo vrijeme radile su tvrnice (tvornica papira, tvornica konopa, torpedo, Vulkan, Rikard Benčić, Ambalaža, neka brodogradilišta (govorim za Rijeku jer to znam), a sada su ovi "tvoji" sve upropastili. I samo mi nemoj reći da je bio kriv rat, jer mi u Rijeci rat nismo osjetili, osim što su naši nedužni dečki poginuli na ratištu - pitam se za što? Pitaj i njih svi do jednoga odgovoriti će isto. "Čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga" bila je Titova parola i moja također da nismo sve ukenjali.
__________________ Amor omnia vincit. |
| |
| | #98 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nemam ni ja. Zato sam to i napisao. ![]() Citat:
Koji "moji" su to upropastili, ajde reci, majke ti mile? Ajde, da te čujem... Koji su to "moji"? Bratstvo i jedinstvo - e pa jebem bratstvo, pa onda jebem jedinstvo, pa onda i bratstvo i jedinstvo skupa. A ako ti ne kužiš zašto jebem to sve, onda si malo teži slučaj... Prvo pročačkaj malo po forumu, pa onda etiketiraj nekoga. OK? P.S. Ispričavam se zbog dvostrukog posta. Zajebao sam se pri editiranju, nije bilo namjerno
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović Zadnji Uredio daidza : 09-01-08 u 19:09. | |
| |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda ti stvarno nisi nimalo normalan čovjek...nemogu vjerovat sta pričaš... jesi ti sin nekog jugo oficira ili tako nesto?? tim momcima iz rijeke,ja skidam kapu do poda ![]() ,i cijenim ih vise nego ista...jer upravo ti momci,su prvi dosli u moj grad braniti ga,nazalost neki i jesu poginuli...pitas se zasto?? a pitas li se zasto si se rodio?? ovo tvoje pitanje je dvosmisleno,i mozda sam ga ja shvatio na način na koji ti nisi namjeravo da ga se shvati...neznam... možda ti mislis kao za sta su se borili,kad je isto sve,kad je manipulirano narodom,kad su svi htjeli i živjeli samo za jedno,i imali isti cilj,a na kraju da nebudem prost,pojeli govno?? danas im se sudi,razapinje ih se,nemaju nikakva prava,oni su građani drugog reda,svi na njih gledaju kao na luđake,bolesnike,teško žive... u tome se slažem,i tim bi ljudima trebalo dat povlastice u svakom pogledu... ali ako si mislio na onaj drugi način,zašto su se borili,e onda prika....
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| |
| | #100 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,598
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
Citat:
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu | ||
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.