| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; Citat: Pravi autor: terri možda ti mislis kao za sta su se borili,kad je isto sve,kad je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
Tko nema nikakva prava? Tko je građanin drugog reda? Na koga se gleda kao na luđake i bolesnike? Tko teško živi? I na kraju, o kakvim "povlasticama u svakom pogledu" ti pričaš? budi konkretan, nemoj samo štrcat frazetine...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| |
| | #102 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 335
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
Upozoravam te zbog osobnog vrijeđanja forumaša. anthlon Zadnji Uredio anthlon : 10-01-08 u 15:21. | |
| |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 128
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda djeco, jako osjetljiva i diskutabilna tema, i za i protiv, bravo boljitak,napredak i buducnost, ali ja sam penzic, a penzici nisu kopali po kantama za smece, a kaj ja znam, ja sam stara i bedasta, samo znam ko je stel delat taj je uvek imal, ko nije stel delat taj nije imal ni prije, a bormec nebu imal ni sada, niti ubuduce. vrag zel politiku, treba delat, delat i delat. to vam demokracija, delati , od kritike nista, inace - slijedi kanta za smece .
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba |
| |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 107
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda da al pod Titovom vlasti kad nije bilo nije bilo, nije niko imao, a danas kako stvari stoje onaj koje bio gazda i imao sada nema,jer ti ljudi su posteno stekli svoju imovinu i imali, a oni koji su bili neradnici i propalice sada su gazde, razlika je drasticna. kako oni imaju to razmisliti
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda A u čemu je to drastična razlika? Ajde reci mi... Sad imaju, kako ti kažeš, "neradnici i propalice", a prije su imali politički podobni, sinovi palih boraca i skojevaca Razlika je - u čemu?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| |
| | #109 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 100
![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
Mislila sam da se više neću javljat da ne vrijeđam uspomenu na tog divnog čovjeka, ali evo srela tebe, pa nisam mogla da ne dodam još nešto.
__________________ Amor omnia vincit. | |
| |
| | #110 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Uistinu, divan, baš divan čovjek. Svetac. Anđel. Bleiburg? Goli Otok? Hrvatsko proljeće? Jednostranačje? Komunizam? ma da.. zaista, sve odlike svetca, anđela, humaniste i čovjekoljupca...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.