| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; ma nije brale. vladimir bakarić je bio gori.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #155 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda ljudi moji,ne ulazite u ono sta neznate,i nemozete tvrditi da je 100 %,to sve sta ste rekli su nagađanja...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| |
| | #156 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
Da je socijalizam valjao, ne bi propao! To ne znači da je u socijalizmu sve bilo samo zlo i naopako, kao što i danas ne teče samo med i mlijeko, pogotovo ne većini. | |
| |
| | #157 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 122
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda socijalizam mozda nije valjao ali se moglo promjeniti to sto ne valja. prije bi rekla da mi nismo valjali zato sto smo dozvolili da nam otmu sto jenase, sta sad imaju radnici nemaju pravo ni da traze svoja prava a kamoli nesto vise. sve su nam pokrali a mi mo postali robovi tih lopova
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| |
| | #158 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
![]() | |
| |
| | #159 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Ja nisam ama baš ničim povezan s ustašama. I imam sve.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.