| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; Oprostit ćeš, ali ja živim zahvaljujući svojem ocu i svojoj majci, a ne zahvaljujući Titu. Tito je, možda, "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Oprostit ćeš, ali ja živim zahvaljujući svojem ocu i svojoj majci, a ne zahvaljujući Titu. Tito je, možda, "sve dao" za Jugoslaviju, a ne za ovaj narod. ma svašta... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #242 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 107
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda cisto sumnjam da je tako. skolu su zavrsili u Titinoj Jugoslaviji, posao dobili u Titinoj Jugoslaviji, vjerovatno tebe dobili u njoj, sada rade zahvaljujuci tom poslu a gazda ih moze sutnuti sa posla kad hoc e, a onda ne bi dobili otkaz tek tako da im neko kaze. mrs s posla ne trebas mi vise ti si visak, ne mozes vukljat kao mladi. Ti si mogao onda da dobijes posao u firmi u kojoj ti radi roditelj.
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #243 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
a što je s onima koji su mrtvi zahvaljujući brozu? tko se zauzima za njih, pošto mrtva usta ne govore? može sad meni netko reći da šta se ja imam time baviti kad u to vrijeme još nisam bio ni roditeljima u planu. ali to je bitno i za moju generaciju jer pokazuje na kakvim je temeljima stvorena ova država. i što onda dobroga očekivati od takve države?
__________________ | |
| | |
| | #244 (permalink) |
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda onda je jugoslavija bila duzna 2o ooo ooo a koliko je sada duzna Hrvatska. a nije to samo zahvaljujuci periodu 91 - 95. meni pricas kako je bilo ja tada zivjela.
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #245 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
Znači, ti ljudi svoju egzistenciju ne duguju sebi i svom radu, nego Staljinu, Hitleru i Mobutu? Logika ti je sjajna, zaista...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #246 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,412
no, nisu ni bitne brojke, koliko glorificiranje jednog diktatora i autokrata, likvidatora neistomišljenika.
__________________ | |
| | |
| | #247 (permalink) | |
Iz razloga tipa "onda su svi imali posao i nitko nije dobio otkaz"? Ispada da je jedino i samo Tito, i nitko drugi, omogućio ljudima da dobiju posao. Ma fuj... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #248 (permalink) | |
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
pobuni se proitiv njih i vidjeces kako ces zavrsiti
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao | |
| | |
| | #249 (permalink) | |
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
ali moje dozvolio da radnik dobije otkaz samo zato sto je tako palo na pamet gazdi da ga otpusti zamisli sebe sa vise od 30 ili 30 godina na ulici ko ce te primiti na posao, niko druskane bolji su mladji mogu vise da vuku i imaju bolja ledja od starkelja koje3 isijas drma stalno
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao | |
| | |
| | #250 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Jesi li ti ikad čuo za Zakon o radu? Vjerovatno nisi... pročitaj ga malo... Vjeruj mi, onda nećeš piskarat ovakve bedastoće
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
« Prva odluka Baracka Obame
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.