Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; Oprostit ćeš, ali ja živim zahvaljujući svojem ocu i svojoj majci, a ne zahvaljujući Titu. Tito je, možda, "...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-03-08, 11:40   #241 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Tito - ubojica svog naroda

Oprostit ćeš, ali ja živim zahvaljujući svojem ocu i svojoj majci, a ne zahvaljujući Titu.

Tito je, možda, "sve dao" za Jugoslaviju, a ne za ovaj narod.

ma svašta...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 15:03   #242 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 107
rozalin se izdvaja iz mase

cisto sumnjam da je tako.

skolu su zavrsili u Titinoj Jugoslaviji, posao dobili u Titinoj Jugoslaviji, vjerovatno tebe dobili u njoj, sada rade zahvaljujuci tom poslu a gazda ih moze sutnuti sa posla kad hoc e, a onda ne bi dobili otkaz tek tako da im neko kaze. mrs s posla ne trebas mi vise ti si visak, ne mozes vukljat kao mladi.

Ti si mogao onda da dobijes posao u firmi u kojoj ti radi roditelj.
sto put si me ti izdao
rozalin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 15:08   #243 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,412
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: rozalin Pogledaj Poruke
koliko licemherja. svi oni koji pljuju po Titu zaradili su i imaju ono sto imaju zahvaljujuci njemu: skolu posao penziju, a svoju djecu ice da mrze covjeka koji je dao sve za ovaj narod.

pa mi zivimo jos uvijek zahvaljujuci J. Brozu.
ma tko je šta zaradio zahvaljujući titu? zaradili su kredite dok je bio živ, a kad je riknuo, čekali su u redovima ispred dućane zbog nestašice, a vozili se po rasporedu parnih i neparnih brojeva na tabicama automobila.

a što je s onima koji su mrtvi zahvaljujući brozu? tko se zauzima za njih, pošto mrtva usta ne govore?

može sad meni netko reći da šta se ja imam time baviti kad u to vrijeme još nisam bio ni roditeljima u planu. ali to je bitno i za moju generaciju jer pokazuje na kakvim je temeljima stvorena ova država. i što onda dobroga očekivati od takve države?
Star 07-03-08, 15:22   #244 (permalink)
Regularni forumas

onda je jugoslavija bila duzna 2o ooo ooo a koliko je sada duzna Hrvatska. a nije to samo zahvaljujuci periodu 91 - 95.

meni pricas kako je bilo ja tada zivjela.
sto put si me ti izdao
rozalin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 15:34   #245 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
cisto sumnjam da je tako.

skolu su zavrsili u Titinoj Jugoslaviji, posao dobili u Titinoj Jugoslaviji, vjerovatno tebe dobili u njoj, sada rade zahvaljujuci tom poslu a gazda ih moze sutnuti sa posla kad hoc e, a onda ne bi dobili otkaz tek tako da im neko kaze. mrs s posla ne trebas mi vise ti si visak, ne mozes vukljat kao mladi.

Ti si mogao onda da dobijes posao u firmi u kojoj ti radi roditelj.
Znači, po tvojoj logici, ljudi koji su posao dobili i mirovine zaradili u vrijeme Staljina, Hitlera ili Mobutua Sese-Sekoa ne bi smjeli ni riječ reć protiv dotičnih?

Znači, ti ljudi svoju egzistenciju ne duguju sebi i svom radu, nego Staljinu, Hitleru i Mobutu?

Logika ti je sjajna, zaista...
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 15:43   #246 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,412
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
onda je jugoslavija bila duzna 2o ooo ooo a koliko je sada duzna Hrvatska. a nije to samo zahvaljujuci periodu 91 - 95.

meni pricas kako je bilo ja tada zivjela.
ako se već baviš brojkama, onda uračunaj inflaciju u tu nominalnu cifru, da dobiješ realnu. valjda ne misliš da je tadašnji tečaj isti kao i danas.

no, nisu ni bitne brojke, koliko glorificiranje jednog diktatora i autokrata, likvidatora neistomišljenika.
Star 07-03-08, 16:04   #247 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
...
no, nisu ni bitne brojke, koliko glorificiranje jednog diktatora i autokrata, likvidatora neistomišljenika.
I to glorificiranje iz kojih razloga?

Iz razloga tipa "onda su svi imali posao i nitko nije dobio otkaz"?

Ispada da je jedino i samo Tito, i nitko drugi, omogućio ljudima da dobiju posao.

Ma fuj...
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 16:20   #248 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ako se već baviš brojkama, onda uračunaj inflaciju u tu nominalnu cifru, da dobiješ realnu. valjda ne misliš da je tadašnji tečaj isti kao i danas.

hoces reci da ovi danasnji nisu diktatori
pobuni se proitiv njih i vidjeces kako ces zavrsiti
sto put si me ti izdao
rozalin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 16:23   #249 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
I to glorificiranje iz kojih razloga?

Iz razloga tipa "onda su svi imali posao i nitko nije dobio otkaz"?

Ispada da je jedino i samo Tito, i nitko drugi, omogućio ljudima da dobiju posao.

Ma fuj...
zasto danas ima toliko ne zaposlenih. nije tito dao posao
ali moje dozvolio da radnik dobije otkaz samo zato sto je tako palo na pamet gazdi da ga otpusti
zamisli sebe sa vise od 30 ili 30 godina na ulici ko ce te primiti na posao, niko druskane bolji su mladji mogu vise da vuku i imaju bolja ledja od starkelja koje3 isijas drma stalno
sto put si me ti izdao
rozalin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 16:25   #250 (permalink)
doctor queñones

Jesi li ti ikad čuo za Zakon o radu? Vjerovatno nisi... pročitaj ga malo...

Vjeruj mi, onda nećeš piskarat ovakve bedastoće
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114