| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; U svemu se slazem sa tobom. Danas mnogi negiraju Tita i njegovo djelo, a cinjenica je da su Tito i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 107
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda U svemu se slazem sa tobom. Danas mnogi negiraju Tita i njegovo djelo, a cinjenica je da su Tito i Partija docekali drugi svjetski rat spremni i za ovo podrucje vezali veci broj njemackih divizija. Pravi Hrvati su se u tu borbu ukljucili na samom njenom pocetku. U Blajburgu nisu stradali samo Paveliceve pristalice (ustase) nego i drugi kvinslinzi sa podrucja Balkana.
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,598
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
![]() ![]() žalosno i to jako,znači opravdano je ubijati one koji se neslažu s nečijim mišljenjem,a još žalosnije da u Blajburgu kako ti kažeš nije bilo Hrvata ![]() ![]() O bože i naše školstvo koje ovu današnju djecu ništa ne nauči ![]() | |
| |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-08-07
Poruka: 34
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda nadao sam se da si pismen pa da si shvatio tocno sve sto sam napisao...probaj ponovo,mozda uspijes shvatiti iz petog pokusaja... ako vec i zivimo u ustaskoj drzavi koja je prihvatila kunu kao novcanu jedinicu i kojom vladaju oni koji dizu desnu ruku u zrak pjevajuci ustaske pjesme onda bar ne mozemo svijetu mazati oci jer tamo se neke stvari i vide i znaju... a sto se skolstva tice,upisi bar vecernju skolu a ne da te "skoluje" domobran od djeda sa svojim bajkama... Vrijeđanje na osobnoj razini nije dozvoljeno, smatraj se upozorenim! Zadnji Uredio anthlon : 16-12-07 u 16:37. |
| |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,598
![]() | Citat:
![]() da si se barem ti za nešto borio,bilo bi dobro,nek je sjedio na brijunima ili u beogradu i naređivao ubijanje Hrvata Zadnji Uredio daidza : 15-12-07 u 19:24. | |
| |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: Tito - ubojica svog naroda Davor1507 koja slika ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #27 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 107
![]() | Citat:
Citat:
Koristi Edit!
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao Zadnji Uredio daidza : 15-12-07 u 19:55. | ||
| |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-08-07
Poruka: 34
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda prvo,ako ti te ustase i izdajice nazivas hrvatima onda ti to moze biti na sramotu jer nas takvi koji razmisljaju kao ti sramote u svijetu...drugo,tito je za razliku od nekih "predsjednika" cije su drzave bile u ratu zaista i ratovao i bio po frontovima te cak bio i ranjen,a ne bjezao na brijune kao neki kad bi im milosevic na vrijeme javio da ce napasti zagreb...i trece,krivo si me shvatio,uopce nemam namjeru polemizirati sa ustasama jer mi je prizemno spustati se na tvoju razinu... p.s.s obzirom da sam kulturan i s obzirom da vidim kako jos uvijek nisi razumio sto sam napisao prvi put morati cu ti ponoviti kako NE MISLIM OPRAVDAVATI bilo cija ubojstva! uzivaj u svojim bajkovitim uvjerenjima,a svim ostalim ljudima na forumu koji ne vjeruju u crvenkapicu,pepeljugu i bajke lamborghinijevog djeda koji je bjezeci od srama ipak prezivio veliki pozdrav! |
| |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: Tito - ubojica svog naroda Politika, da beru lovu i pomoć na ime toga
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.