Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; U svemu se slazem sa tobom. Danas mnogi negiraju Tita i njegovo djelo, a cinjenica je da su Tito i ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 15-12-07, 17:47   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 107
rozalin se izdvaja iz mase
Re: Tito - ubojica svog naroda

U svemu se slazem sa tobom. Danas mnogi negiraju Tita i njegovo djelo, a cinjenica je da su Tito i Partija docekali drugi svjetski rat spremni i za ovo podrucje vezali veci broj njemackih divizija.
Pravi Hrvati su se u tu borbu ukljucili na samom njenom pocetku.
U Blajburgu nisu stradali samo Paveliceve pristalice (ustase) nego i drugi kvinslinzi sa podrucja Balkana.
sto put si me ti izdao
rozalin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-12-07, 18:15   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,598
lamborghini je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: yamaha012 Pogledaj Poruke
jedina stvar koja mi nije jasna je to da jos uvijek postoje ljudi koji ne razlikuju hrvate od hrvatskih izdajica,koji ne razlikuju hrvate od ustasa,koji ne razlikuju onih NEKOLIKO kukavica (koji su za vrijeme drugog svjetskog rata podupirali paveliceve ustase i radili za fasiste i naciste i borili se na strani kvinsliske tvorevine,samozvane ndh) od od ostalih 4 milijuna hrvata koji su odlucili ostati u sfrj nakon rata i kojima nije pala ni dlaka sa glave 45 godina,vec naprotiv,koji su uz sve moguce krize tadasnje drzave zivjeli neusporedivo bolje nego danas...
najvaznije za istaci je da na bleiburgu nisu stradali HRVATI (iako se medju tim ljudima zasigurno nasao i poneki zalutali koji ne spada medju ove gore opisane) nego su stradale IZDAJICE i USTASE koje su radile o glavi svog hrvatskog naroda (kao i ostalih koji su participirali u sastavu tadasnje sfrj) i zatim,kad su vidjeli da je njihova kvazidrzava (koja nije imala nikakvu samostalnost ni prava i koja je bila pod vladavinom nacisticke njemacke i fasisticke italije) porazena,odlucili SAMOINICIJATIVNO pobjeci sto prije i sto dalje...
dakle,ovime NIKAKO NE ZELIM KAZATI kako je opravdano bilo ubiti te ljude koji su mudro odlucili pobjeci,ali im se svakako trebalo suditi i sankcionirati ih na neki nacin,medjutim to je tema za neku drugu raspravu...
nadalje,ne shvacam kako jos uvijek na svijetu postoje ljudi koji ne razlikuju ndh od sfrj...
ndh je tvorevina koja nije bila ni nezavisna,koja nije bila ni drzava,a najmanje od svega je bila hrvatska.bila je pod potpunim vlasnistvom nacista i fasista,dakle sluzbeno najvecim zlocincima u povijesti.formirana je na nacin da se njen "poglavnik" pavelic bez problema odrekao pola hrvatske da bi osnovao tu svoju "samozvanu" drzavu,odrekao se gotovo svih otoka,vecinu hrvatske obale je ustupio pravim "vlasnicima" ndh,kao i cijelu istru takodjer...
s druge strane,tito,odnosno samim time i sfrj,SU VRATILI hrvatskoj (kao tadasnjoj federativnoj republici u sastavu jugoslavije) i SVE OTOKE I CIJELU OBALU I CIJELU ISTRU! hrvatska je tada imala i svoj samostalni grb i svoju himnu i svoju zastavu i prema ustavu sfrj cak i mogucnost da se odcijepi ako se odluci na to,dakle sve mogucnosti kao i sve ostale drzave koje su bile u sastavu tadasnje jugoslavije. najbitnija stvar,a to je opcepoznato i opcepriznato u svijetu, je da je SADASNJA REPUBLIKA HRVATSKA NASTALA IZ FEDERATIVNE REPUBLIKE HRVATSKE KOJA JE BILA U SASTAVU JUGOSLAVIJE i koja je nastala na TEMELJIMA ANTIFASIZMA,a nikako nije nastala iz ndh ciji je "poglavnik" pavelic toliko volio svoj hrvatski narod da je 1945. kad je vidio da ce izgubiti rat pobjegao iz zagreba prvim avionom kao najveca izdajica i kukavica!
na kraju cu samo reci jos jednu stvar bez obzira sto tko mislio o tome,komunizam je bez obzira na neke nedostatke ipak JEDINA STVAR koja je 1941 uspjela ujediniti cijeli svijet,i ameriku i rusiju i svih,u borbi protiv njemackih nacista,talijanskih fasista i japanskih militarista!
toliko od mene,uz pozdrav lamborghiniju i naravno,njegovom djedu koji mu je ispricao neku svoju "domobransku" verziju dogadjaja,a ne onu koja je istinita i koja spada u SVJETSKE cinjenice!
žalosno i to jako,znači opravdano je ubijati one koji se neslažu s nečijim mišljenjem,a još žalosnije da u Blajburgu kako ti kažeš nije bilo Hrvata

O bože i naše školstvo koje ovu današnju djecu ništa ne nauči
lamborghini je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-12-07, 18:46   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-08-07
Poruka: 34
yamaha012 se izdvaja iz mase

nadao sam se da si pismen pa da si shvatio tocno sve sto sam napisao...probaj ponovo,mozda uspijes shvatiti iz petog pokusaja...
ako vec i zivimo u ustaskoj drzavi koja je prihvatila kunu kao novcanu jedinicu i kojom vladaju oni koji dizu desnu ruku u zrak pjevajuci ustaske pjesme onda bar ne mozemo svijetu mazati oci jer tamo se neke stvari i vide i znaju...
a sto se skolstva tice,upisi bar vecernju skolu a ne da te "skoluje" domobran od djeda sa svojim bajkama...

Vrijeđanje na osobnoj razini nije dozvoljeno, smatraj se upozorenim!

Zadnji Uredio anthlon : 16-12-07 u 16:37.
yamaha012 je offline  
Star 15-12-07, 18:46   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 671
Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Dodane Slike
Tip Fajla: jpg J_broz.JPG (47.0 KB, 27 pogleda)
Davor1507 je offline  
Star 15-12-07, 19:21   #25 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: yamaha012 Pogledaj Poruke
nadao sam se da si pismen pa da si shvatio tocno sve sto sam napisao...probaj ponovo,mozda uspijes shvatiti iz petog pokusaja...
ako vec i zivimo u ustaskoj drzavi koja je prihvatila kunu kao novcanu jedinicu i kojom vladaju oni koji dizu desnu ruku u zrak pjevajuci ustaske pjesme onda bar ne mozemo svijetu mazati oci jer tamo se neke stvari i vide i znaju...
a sto se skolstva tice,upisi bar vecernju skolu a ne da te "skoluje" domobran od djeda sa svojim bajkama...
sa onima kojima je jedini argument vrijeđanje ne diskutiram dalje.A MOJEG DEDU KOJI SE VRATIO ŽIV IZ BLAJBURGA I BAKU KOJU SU UBILI PARTIZANI OSTAVI NA MIRU

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
da si se barem ti za nešto borio,bilo bi dobro,nek je sjedio na brijunima ili u beogradu i naređivao ubijanje Hrvata

Zadnji Uredio daidza : 15-12-07 u 19:24.
lamborghini je offline  
Star 15-12-07, 19:24   #26 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,539
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Davor1507 koja slika

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 15-12-07, 19:36   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 107
rozalin se izdvaja iz mase
Citat:
žalosno i to jako,znači opravdano je ubijati one koji se neslažu s nečijim mišljenjem,a još žalosnije da u Blajburgu kako ti kažeš nije bilo Hrvata

O bože i naše školstvo koje ovu današnju djecu ništa ne nauči
lamborghini je online sada Dodaj Reputaciju korisniku lamborghini Prijavi Lošu Poruku
Odgovori sa citatom
ovdje niko ne opravdava ubistvo. ubistvo je ubistvo ma ko to bio. samo je napisano da su se pravi hrvati borili protiv fasizma odnosno da su bili u sastavu nov -e. u blajburgu su pogubljeni cetnici, ustase i ostali kvinslinzi sa podrucja balkana. ako njih smatrate pravim hrvati,a to je vase pravo, ja ih ne smatram takvim.

Citat:
a si se barem ti za nešto borio,bilo bi dobro,nek je sjedio na brijunima ili u beogradu i naređivao ubijanje Hrvata
o kakvom ubijanju Hrvata ti pricas

Koristi Edit!
sto put si me ti izdao

Zadnji Uredio daidza : 15-12-07 u 19:55.
rozalin je offline  
Star 15-12-07, 19:51   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-08-07
Poruka: 34
yamaha012 se izdvaja iz mase

prvo,ako ti te ustase i izdajice nazivas hrvatima onda ti to moze biti na sramotu jer nas takvi koji razmisljaju kao ti sramote u svijetu...drugo,tito je za razliku od nekih "predsjednika" cije su drzave bile u ratu zaista i ratovao i bio po frontovima te cak bio i ranjen,a ne bjezao na brijune kao neki kad bi im milosevic na vrijeme javio da ce napasti zagreb...i trece,krivo si me shvatio,uopce nemam namjeru polemizirati sa ustasama jer mi je prizemno spustati se na tvoju razinu...
p.s.s obzirom da sam kulturan i s obzirom da vidim kako jos uvijek nisi razumio sto sam napisao prvi put morati cu ti ponoviti kako NE MISLIM OPRAVDAVATI bilo cija ubojstva!
uzivaj u svojim bajkovitim uvjerenjima,a svim ostalim ljudima na forumu koji ne vjeruju u crvenkapicu,pepeljugu i bajke lamborghinijevog djeda koji je bjezeci od srama ipak prezivio veliki pozdrav!
yamaha012 je offline  
Star 15-12-07, 20:08   #29 (permalink)
prof. Foruma

Jel zna možda netko zašto je tito kao rođeni Hrvat pokopan u Srbiji
lamborghini je offline  
Star 15-12-07, 20:09   #30 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,539
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Politika, da beru lovu i pomoć na ime toga

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114