| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; Ne bi 45 godina bili u šupku svemira... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #433 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Jadan si ti koji ne vidiš da smo bili šupak svemira u rangu sa afričkim plemenima koje je Gnjila noga volio često posjećivati na samitima (jebavanju bjelosvjetskih drugarica) nesvrstanih. |
| | |
| | #434 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
Koliko ti imaš godina? 10? Sada tu nešto sereš.... Ja sam mogao uredno putovati gdje sam htio, a roditelji mi nisu bili u savezu komunista. Jebote šta volim ovakve uskoumne pacjente zadojene tuđmanštinom i inim sranjima.
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | |
| | |
| | #435 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Pacijent mi rekao. Šta bi bilo sa Hrvatskom? A šta je bilo sa fašističkom Italijom? Jel ih netko možda satrao sa atlasa? U biti ne želim se uopće raspravljat sa primitivcima i diletantima, prvo te spuste na njihov nivo a onda dotuku iskustvom ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #436 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
A i ja se tu raspravljam sa mentalnom socijalom... Da pravaš... Bože kriste.. ![]() ![]()
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | |
| | |
| | #437 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tito - ubojica svog naroda istina, a što se tiče Pravaša, dobro pa nije stavio onu njihovu parolu "Bog i Hrvati!" koja dovoljno govori o njihovoj stranci, diskriminacija prema nacionalnosti i religiji. Eto ti demokrata! Jel se itko zapitao a što je s Hrvatima koji nisu vjernici kad je radio tu parolu ![]() |
| | |
| | #439 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tito - ubojica svog naroda samo malo, zašto bi trebala biti sramota što sam ja nevjernik, svatko ima pravo na svoje mišljene o bilo čemu, pa tako i o religiji. Tko vjeruje, neka vjeruje, a tko ne, ne mora. Ali neka se prestane poistovječivati nacionalnost i religija, jer i sam poznajem mnogo HRVATA koji nisu vjernici, a i sve ih je više, ako nisi primjetio broj katolika opada u svijetu jer su počeli shvačati neke stvari. ![]() |
| | |
![]() |
« Prva odluka Baracka Obame
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.