| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; nacizam-21 milijun mrtvih Staljin,Tito,Pol pot,Caucescu,mao ze dong ....ili komunizam-100 milijuna mrtvih... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 123
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda sta ste toliko navalili na tog tita koliko ih na dusi imaju oni drugi koji nisu bili komunisti
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tito - ubojica svog naroda Još kao dijete je znao jako fino skuhati svinjsku glavu da prehrani mlađe od sebe u obitelji, a učio je na pašnjaku dok je čuvao krave. U desnoj ruci povodac, a u lijevoj knjiga. Suze mi poteku kad se sjetim kako je njemu bilo teško u djetinjstvu. Ostavi to traga kasnije.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Hitler, Staljin, Pol Pot, Busch itd. nije uopće važno koji ideal su sljedili ili stvarali. Ubojica je ubojica bez obzira na politiku, zato to nemožeš dijeliti na komunizam, nacizam ili demokraciju. Amerika je demokratska država pa su pobili ili ratovali protiv svih koji su im smetali od domorodaca tj. Indijanaca, Koreanaca, Vijetnamaca itd. a sad zadnje i Iračana - sve u ime "demokracije". |
| | |
| | #47 (permalink) |
| next best thing | Re: Tito - ubojica svog naroda raščlanimo Hrvate na političke čimbenike (vrijedi i za ostale narode), dakle imamo; 1. Diktator - Ideolog (izdaje indirektne naredbe slijedečima u lancu) - komada jedan 2. Slijedbenik - Ugnjetavač (slijepo slijedi naredbe svog divnog vođe i vrši represiju na slijedeće u lancu) - 5% stanovništva 3. Narod (najdonja karika lanca, najčešće žrtva svojeg sljepila, tu se ubrajaju i politički protivnici (5 %) koji stradavaju više od indiferentne mase) - 95% stanovništva
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

AC MILAN : 2003-2008