| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Mora da je bio strašno zaposlen... Radio je udarnički po 3 smjene dnevno.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Možemo Titu štošta prigovoriti, ali je činjenica da je oslobodio Istru i sve ono što je NDH prodala Italiji, a o oslobađanju cijele Jugoslavije da ne govorimo. Imao je mane, ali je bio velik i priznat čovjek: u ratu kao vojskovođa, u miru kao državnik. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 123
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda cinjenica je da je tito bio najistaknutija i najpriznatija istorijska licnost na posrucju balkana
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #55 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Par podpitanja... 1. definiraj područje Balkana 2. definiraj pojam "priznata povijesna ličnost" Hvala.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 123
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda to ti ne znas sta je podrucje balkana i sta je to istorijska licnost. uzmi malo knjige i procitaj
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #57 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Ne, nego me zanima što ti podrazumijevaš pod "pdoručjem Balkana" jer to nije geografski precizno definiran prostor A činjenica da Tita smatrađ "najistaknutijom povijesnom ličnošću" ukazuje na zaključak da bi upravo ti trebala pročitat koju knjigu ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,874
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Tito je bio heroj kojeg je stvorila ideologija velike Srbije i plesač koji je plesao onako kako je svirao Beograd
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:57.