| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Davor1507 Na Titovom sprovodu je bilo 207 predstavnika iz 127 država - to ukazuje da je bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
Znači, istaknutost neke povijesne osobe gleda se po posjećenosti njegovog sprovoda? A ja mislio da se gleda po onome što je za života činio... BTW - daj mi reci koliko je ljudi bilo na Staljinovom sprovodu?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 107
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda tito je bio veliki covjek ne po tome sto ga je szvorio ovaj ili onaj kako se ovdje navodi velika srbija, tako bi se mogao navesti jos neko veliki. velikim covjekom ucinilo ga je njegovo djelo. na I i II zasjedanju AVNOJ-a stvorena je SFRJ koja je stvorena po principima svih njenih gradjana. ppo nbjegovoj inicijativi formiran je pokret nesvrstanih, koji je predstavljao tampon zonu izmeedju dva vojna pakta. i da ne nabrajam daljee.
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #64 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
Ali prebrojavanje ljudi koji su mu došli na sprovod nema smisla.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 107
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda da li ima ili nema smisla prebrojavati nekogaotom po tom, ali je cinjenica da ih je toliko bilo sto govori da je bio priznat u svijetu. a sto se tice titovog doba bolje je od ovog i sad bi da se vrati i ponovo da zivim kao nekada
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Opet te pitam - koliko je bilo ljudi na Staljinovom sprovodu?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Ako se tebi ne da raspravljat o Titu, šta onda radiš na ovoj temi? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
« Prva odluka Baracka Obame
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:11.