| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Tito - ubojica svog naroda u Politika forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ako se tebi ne da raspravljat o Titu, šta onda radiš na ovoj temi? smijem se,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,585
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda daj pročitaj barem 1 (jednu) povijesnu knjigu i siguran sam da nećeš pisati ovakve gluposti.
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu Zadnji Uredio daidza : 09-01-08 u 18:04. |
| |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 100
![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Niste se niti rodili, a Tito je već umro. Zadojeni glupostima koje su vam pričali roditelji, koji su za vrijeme Tita i te kako dobro živjeli. Što je vama ljudi, kakve povjesne knjige - povjest pišu pobjednici, barem je danas tako. Tito je legnda i uvijek će to ostati. Jedino je na Papin sprovod došlo toliko državnika kao na Titov. Da, svijet sigurno nije znao prepoznati pravog čovjeka, vi to znate bolje. Živjela sam za vrijeme Tita i to super. Kao mlada bila sam u godini 5o puta u Trstu, jer se to moglo i smjelo. Svi su radili, dizali kredite, ljetovali, odlazili na putovanja. Da i sada to rade neki, ali samo neki. Penzioneri su živjeli dostojanstveno, radnici su bili zaštićeni kao medvjedi (niti pijanim neradnicima se nisu djelili otkazi). Nisi se bojao otići na bolovanje - bila je to socijalna država, ma šta vi o tome danas mislili.
__________________ Amor omnia vincit. |
| |
| | #75 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,585
![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Citat:
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu | |
| |
| | #78 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito - ubojica svog naroda Uistinu, vrhunska dostignuća. Penzije, bolovanja, pijani neradnici ne dobivaju otkaz, izleti u Trst i sletovi omladinaca na stadionu JNA - ma prava slika idealne države, onog čemu svako društvo teži... Nitko ništa ne radi, država sve plaća. Prekrasno. Živio sam i ja u vrijeme Tita. I zato - ne moraš prodavat tu demagogiju... A što se tiče posjećenosti Titovog sprovoda - Staljinu je na sprovod došlo više ljudi i većih faca. Je li zato Staljin najveći čovjek koji je ikad hodao Zemljom?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| |
| | #80 (permalink) |
| charolastra | Re: Tito - ubojica svog naroda A da prestaneš sa spamom i provociranjem?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.