Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

VJEČNA SRAMOTA

Raspravljate o temi VJEČNA SRAMOTA u Crni Politički forum forumu, dio Politika foruma; IME MOJE ZEMNJE NEMOJ NIKOM REĆI , NITI DA JE DRŽAVA STVORENA U RATU, TU PRERIJU SRAMA NIKAD NEĆU PREĆI ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Hvidrant
    Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

VJEČNA SRAMOTA

IME MOJE ZEMNJE NEMOJ NIKOM REĆI , NITI DA JE DRŽAVA STVORENA U RATU, TU PRERIJU SRAMA NIKAD NEĆU PREĆI , SUBORCIMA MOIM OMČA JE NA VRATU. UHVAĆENI SMO U ZAMKU , ZBOG SLOBODE OSUĐENI,BIT ĆEMO U VJEČNOM MRAKU, ,IZDANI I POKORENI. NEMA BOGA SPASITELJA, PUTEM PRAVDE DA STUPAMO, NEMA MOIH BRANITELJA, NEMA PJESME DA PJEVAMO NEMA NADE NAŠOJ DJECI , KOJU SMO IM OBEĆALI , SVOJ NA SVOME PUSTE RJEČI , U VJETAR SMO POBACALI. PRED IZBORE DOBRA SRCA , SVE PROROCI I SVETINJE , A NA KRAJU TAJ BIČ PUCA , PO LEĐIMA SIROTINJE. SKINITE MI MISLI CRNE, OD ZLIH DJELA VAŠIH DVORA, DOK MI RANA DUŠE TRNE, DA PRESTANE NOĆNA MORA . SKINITE MI JARAM S VRATA, DA MI JEDNOM SUNCE SINE , DA SPONOSOM LJUBIM VRATA , I OLTAR OD DOMOVINE.
    PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Re: VJEČNA SRAMOTA

Krasni stihovi u prozi, prava si umjetnička duša, evo te nagrađujem rep + bodovima.

Iako je o tome već bilo riječi ponoviti ću ti: u pravilima foruma stoji da se pisanje VTS-om (velikim tiskavim slovima) smatra neprimjerenim za forum, odnosno da se smatra vikanjem na ostale sudionike u raspravi.

Kako sam ja siguran da ti ne želiš vikati na nas molio bih te da rabiš MTS u svom forumskom izričaju.

Hvala!

Banned
    Datum registracije
    02-07-08
    Starost
    27
    Poruka
    1,021
    Liked
    0 times

Dobro!!

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Dobio sam ideju za napravit pjesmu...

Tekst je odličan...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Regularni forumas Avatar od korisnika Hvidrant
    Datum registracije
    17-06-09
    Poruka
    319
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
    Krasni stihovi u prozi, prava si umjetnička duša, evo te nagrađujem rep + bodovima.

Iako je o tome već bilo riječi ponoviti ću ti: u pravilima foruma stoji da se pisanje VTS-om (velikim tiskavim slovima) smatra neprimjerenim za forum, odnosno da se smatra vikanjem na ostale sudionike u raspravi.

Kako sam ja siguran da ti ne želiš vikati na nas molio bih te da rabiš MTS u svom forumskom izričaju.

Hvala!
    ispričavam se-nije namjerno-već dok pišem povećam slova i zaboravim-hvala
    PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE

Lajkaj nas na Facebooku