| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) u Politika forumu; evo nagradni natječaj, pa da čujemo da li znate gdje sve srbijanci mogu ići bez viže? mala pomoć: ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | evo nagradni natječaj, pa da čujemo da li znate gdje sve srbijanci mogu ići bez viže? mala pomoć: ima ih 4 a sad još jedna više! ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| |
| | #2 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) Albanija, BiH, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora + Kosovo to je 5+1
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) 4 pogodka! ![]() Mala pomo: onaj + je Kosovo. ![]() Jednu si krivo naveo (i za tu zemlju im treba viza ) 100% sam siguran da ni srbijanci ne znaju koja je to još zemlja! ![]() da, jbg zaboravio sam CG, u pravu si 5+1!
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio sebastijan : 20-02-08 u 22:42. |
| |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) Treba za Albaniju a ne za Rusiju? Ha? Sam u pravu? Ha, barba? ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) ma to ja gledo onog psihologa (čitaj. psihopatu) Puhanića i luđo nije spomenuo Rusiju. Ajd pogađajte dalje, koja je to još jedna jedina zemlja a nije 50-ta država Europe (jer nju ste već spomenuli )!Nagrada: napisat ću vam popis pesama srbijanskog Thomsona - Van Gogha s DVD-a "Beogradska arena/live 19. maj 2007." ![]() P.s. veeeeeelika pomoć - zemlja nije u Europi pa tako ni ne znam što im to koristi ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.

Kosovo Država!

T1950