| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Sigurno ti je puno srce kad si postavljao ovu temu! Ajde malo opusti se, ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) Citat:
![]() Cijeli 4e tehničke škole u Podgorici je izišao na ulicu! Bit će rata, kažem ja! ![]()
__________________ Kosovo Država! | |
| |
| | #12 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) Kod: BEOGRAD - Uvođenjem viza za Bugarsku od 1. januara sledeće godine biće smanjen broj zemalja u koje državljani Srbije mogu ući bez komplikovane procedure koju podnošenje za ovaj dokument zahteva. Doduše, taj broj ni do sada nije bio posebno velik - prema podacima Ministarstva spoljnih poslova, Srbima nisu potrebne vize za svega 21 zemlju. Među njima su četiri države nastale raspadom SFR Jugoslavije - Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Makedonija. Osim njih, jedine evropske zemlje za koje nam nisu potrebne vize su Belorusija i Andora. Ostalih 15 država u koje državljani Srbije mogu ući jednostavno i samo sa pasošem su Argentina, Bocvana, Bolivija, Čile, Ekvador, Fidži, Jermenija, Kuba, Zapadna Samoa, Zambija, Tunis, Trinidad i Tobago, Singapur, Sejšelska Ostrva i Peru. Naravno, i u neke druge zemlje se može ući bez vize, ali samo sa diplomatskim ili službenim pasošem.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) @ sebastijan Ajde molim te reci nešto pametnije pa možemo da pričamo na tu temu.Ajde!! Slobodno! Prekini sa provociranjem,postaješ naporan! Ako ne voliš Srbe, okej, ne moraš da ih (nas) voliš! Niko ti to ni ne traži ali nemoj provocirati jer dokazuješ koliko nemaš pojma o tome o čemu želiš pričati!
__________________ ♥ |
| |
| | #14 (permalink) |
![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) ![]() evo i nagrada care! (a pusu ćeš od lulu dobit )1. kolo 2. vrteška 3. kiselina 4. puls 5. mama 6. za godine tvoje 7.opasan ples 8.deo oko tebe 9.polja snova 10 extaza 11. bez oblika 12. šta ako 13. pop misic 14 brod od papira 15 zemlja čuda 16. put 17. da li zna 18 plastelin 19. basna 20 neka te ima 21. tanka nit 22 spisak razloga + dodatak: making off od kad te nema documentary video photo gallery confessions (crkoh dok ovo ispisah ):
__________________ Kosovo Država! |
| |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data Zadnji Uredio daidza : 21-02-08 u 00:03. |
| |
| | #16 (permalink) | |
![]() | Citat:
![]() o ćemu ti to? pozvah te na kavu i u predstolnicu pa nečeš. I ja nikog ne mrzim i nemam fobiju da mene neko mrzi. To je stara srbijanska fobija: ugroženi smo svi nas mrze. prestani kukati i zahvali mi što sam ti rekao kud sve možeš bez vize. Pusa? ![]()
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio daidza : 21-02-08 u 00:03. | |
| |
| | #18 (permalink) | |
bravo! al od mene ne očekuj plus, jer me sjebo Puhanić, mamicu mu spalim, možda ti Lulica dade! ![]()
__________________ Kosovo Država! | |
| |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) Sebastijane prestani s nepotrebnim provociranjem i pravljenjem loše atmosfere na forumu. Otvorio si temu, postavio pitanje, a ni sam nemaš pojma o tome. Kakve veze s temom ima tvoja zadnja poruka. Već sam ti jednom rekao da se uozbiljiš i obuzdaš svoju zluradost, da ne etiketiraš forumaše osobno i da se prema drugima odnosiš s poštovanjem kako je to i predviđeno pravilima foruma. Osobne prepirke možete privatnim porukama, msn-om .... Više te neću upozoravati. Lulu, sad si dozvoljavaš previše. Znam da si isprovocirana ali ...
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| |
| | #20 (permalink) | |
![]() P.s. znam ko i Puhanić što je izjavi danas u Otvorenom, pitaj Marina08, i prestanite govorit da "ne znam".
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio sebastijan : 20-02-08 u 23:20. | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

Kosovo Država!

)
):