Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Sigurno ti je puno srce kad si postavljao ovu temu! Ajde malo opusti se, ne ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 20-02-08, 23:00   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase
Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1)

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Sigurno ti je puno srce kad si postavljao ovu temu! Ajde malo opusti se, ne moraš nas toliko baš voleti.
Lulu jel znaš da su u zemlji gde ti rodbina živi izbile masovne demonstracije podrške?

Cijeli 4e tehničke škole u Podgorici je izišao na ulicu!
Bit će rata, kažem ja!

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 20-02-08, 23:01   #12 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Kod:
BEOGRAD - Uvođenjem viza za Bugarsku od 1. januara sledeće godine biće smanjen broj zemalja u koje državljani Srbije mogu ući bez komplikovane procedure koju podnošenje za ovaj dokument zahteva. Doduše, taj broj ni do sada nije bio posebno velik - prema podacima Ministarstva spoljnih poslova, Srbima nisu potrebne vize za svega 21 zemlju. Među njima su četiri države nastale raspadom SFR Jugoslavije - Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Makedonija.

Osim njih, jedine evropske zemlje za koje nam nisu potrebne vize su Belorusija i Andora. Ostalih 15 država u koje državljani Srbije mogu ući jednostavno i samo sa pasošem su Argentina, Bocvana, Bolivija, Čile, Ekvador, Fidži, Jermenija, Kuba, Zapadna Samoa, Zambija, Tunis, Trinidad i Tobago, Singapur, Sejšelska Ostrva i Peru. Naravno, i u neke druge zemlje se može ući bez vize, ali samo sa diplomatskim ili službenim pasošem.
ah... vidi ovo

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 20-02-08, 23:03   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

@ sebastijan Ajde molim te reci nešto pametnije pa možemo da pričamo na tu temu.Ajde!! Slobodno! Prekini sa provociranjem,postaješ naporan! Ako ne voliš Srbe, okej, ne moraš da ih (nas) voliš! Niko ti to ni ne traži ali nemoj provocirati jer dokazuješ koliko nemaš pojma o tome o čemu želiš pričati!
Star 20-02-08, 23:06   #14 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
kubaaaaaaaaaaa

evo i nagrada care!

(a pusu ćeš od lulu dobit )

1. kolo
2. vrteška
3. kiselina
4. puls
5. mama
6. za godine tvoje
7.opasan ples
8.deo oko tebe
9.polja snova
10 extaza
11. bez oblika
12. šta ako
13. pop misic
14 brod od papira
15 zemlja čuda
16. put
17. da li zna
18 plastelin
19. basna
20 neka te ima
21. tanka nit
22 spisak razloga
+ dodatak:

making off
od kad te nema
documentary video
photo gallery
confessions

(crkoh dok ovo ispisah ):

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Star 20-02-08, 23:07   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Zadnji Uredio daidza : 21-02-08 u 00:03.
marinkoM8 je offline  
Star 20-02-08, 23:09   #16 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
@ sebastijan Ajde molim te reci nešto pametnije pa možemo da pričamo na tu temu.Ajde!! Slobodno! Prekini sa provociranjem,postaješ naporan! Ako ne voliš Srbe, okej, ne moraš da ih (nas) voliš! Niko ti to ni ne traži ali nemoj provocirati jer dokazuješ koliko nemaš pojma o tome o čemu želiš pričati!

o ćemu ti to? pozvah te na kavu i u predstolnicu pa nečeš.
I ja nikog ne mrzim i nemam fobiju da mene neko mrzi.
To je stara srbijanska fobija: ugroženi smo svi nas mrze.

prestani kukati i zahvali mi što sam ti rekao kud sve možeš bez vize. Pusa?

Kosovo Država!

Zadnji Uredio daidza : 21-02-08 u 00:03.
sebastijan je offline  
Star 20-02-08, 23:10   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Obrisano zbog neprimjerenog ophođenja.

Zadnji Uredio anthlon : 20-02-08 u 23:18.
Lulu Bg je offline  
Star 20-02-08, 23:13   #18 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
Kod:
BEOGRAD - Uvođenjem viza za Bugarsku od 1. januara sledeće godine biće smanjen broj zemalja u koje državljani Srbije mogu ući bez komplikovane procedure koju podnošenje za ovaj dokument zahteva. Doduše, taj broj ni do sada nije bio posebno velik - prema podacima Ministarstva spoljnih poslova, Srbima nisu potrebne vize za svega 21 zemlju. Među njima su četiri države nastale raspadom SFR Jugoslavije - Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Makedonija.

Osim njih, jedine evropske zemlje za koje nam nisu potrebne vize su Belorusija i Andora. Ostalih 15 država u koje državljani Srbije mogu ući jednostavno i samo sa pasošem su Argentina, Bocvana, Bolivija, Čile, Ekvador, Fidži, Jermenija, Kuba, Zapadna Samoa, Zambija, Tunis, Trinidad i Tobago, Singapur, Sejšelska Ostrva i Peru. Naravno, i u neke druge zemlje se može ući bez vize, ali samo sa diplomatskim ili službenim pasošem.
ah... vidi ovo

bravo! al od mene ne očekuj plus, jer me sjebo Puhanić, mamicu mu spalim, možda ti Lulica dade!

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Star 20-02-08, 23:15   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Sebastijane prestani s nepotrebnim provociranjem i pravljenjem loše atmosfere na forumu.

Otvorio si temu, postavio pitanje, a ni sam nemaš pojma o tome. Kakve veze s temom ima tvoja zadnja poruka.

Već sam ti jednom rekao da se uozbiljiš i obuzdaš svoju zluradost, da ne etiketiraš forumaše osobno i da se prema drugima odnosiš s poštovanjem kako je to i predviđeno pravilima foruma. Osobne prepirke možete privatnim porukama, msn-om ....

Više te neću upozoravati.

Lulu, sad si dozvoljavaš previše. Znam da si isprovocirana ali ...
Star 20-02-08, 23:17   #20 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Sebastijane prestani s nepotrebnim provociranjem i pravljenjem loše atmosfere na forumu.

Otvorio si temu, postavio pitanje, a ni sam nemaš pojma o tome. Kakve veze s temom ima tvoja zadnja poruka.

Već sam ti jednom rekao da se uozbiljiš i obuzdaš svoju zluradost, da ne etiketiraš forumaše osobno i da se prema drugima odnosiš s poštovanjem kako je to i predviđeno pravilima foruma. Osobne prepirke možete privatnim porukama, msn-om ....

Više te neću upozoravati.
ok! molim da se zaključa topik.

P.s. znam ko i Puhanić što je izjavi danas u Otvorenom, pitaj Marina08, i prestanite govorit da "ne znam".

Kosovo Država!

Zadnji Uredio sebastijan : 20-02-08 u 23:20.
sebastijan je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111