| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) u Politika forumu; lulu,ja sada govorim realno,bez ikakve provokacije i sprdnje! zasto se ti nerviras i palis na ovakve stvari??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) lulu,ja sada govorim realno,bez ikakve provokacije i sprdnje! zasto se ti nerviras i palis na ovakve stvari??
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) Zato što si mi TI prvi svašta rekao jednom....i zato što za neke stvari ljudi ne vide (ili ne mogu da vide) dalje od svog nosa,zato što neću dozvoliti da me bilo ko provocira mene lično bez ikakvog povoda jer ni ja nikoga ne provociram!!Eto zašto!!!
__________________ ♥ |
| |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) a sad ja ozbiljno: što sam ja loše napisao ili u "neznanju"? ![]() Ova histeriše a ja nemam veze s time i onda se opali po meni. zbog nje sam prestao pisati na temi Kosovo (dok je bila otvorena), prestao sam pisati svoje komentare na topiku "Neovisna Vojvodina" - jer kaže da lažem - pa sad samo stavljam citate s interneta i onda kad pišem o činjenicama koje sam čuo s TV-a onda opet na osnovu njenih histerija ja dobijem po pi.ki. ![]() Ok, neću više otvarati topice na politici, zbog nje, ali ipak malo pripazite na nju. Zahvaljujem na razumjevanj! P.s što sam ja lično rekao u vezi tebe? ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() | Re: Znaš li sve zemlje gde srbi mogu bez vize? (4+1) da,rekao sam ti,stojim iza toga,ali ovdje nisam tema ja...nego tvoje izljetanje na provokacije... i mislis da na nekom srb forumu nebi bila sprdnja na Hrvate da nam se dogodilo ono sta i vama sad?? o bi,itekako...
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:03.

T1950

Kosovo Država!