Crni, tamno crveni, tamno ljubicasti ili pak neke svjetlije, njeznije, prirodnije nijanse, tipa ruzicasta, bez, itd. iako je to mnogo rjede..
Raspravljate o temi Lakovi za nokte u Dekorativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Hej cure...Kakve lakove volite? Ja ljeti volim lude boje, zimi neke hladne, u proljeće nježne, a u jesen morbidne... Eto... ...
Crni, tamno crveni, tamno ljubicasti ili pak neke svjetlije, njeznije, prirodnije nijanse, tipa ruzicasta, bez, itd. iako je to mnogo rjede..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Ili prozirni ili crveni. Najčešće ništa.
lijepo mi je vidjeti lakirane nokte,ali ja ne koristim lakove...samo onaj prozirni za učvrščivanje ponekad
Kad sam imala gelirane nokte koristila sam one nježne pastelne boje lakova, dugo sam izbjegavala bilo što nametljivo a sad u zadnje vrijeme kupujem one tamnije, boja trule višnje, boja fuksije, i baš su mi te boje ženstvene i lijepe..
Tamnocrvena, tamnoljubičasta, ponekad čokoladno smeđa.
Zlatna najčešće ljeti, a kad poželim nešto decentno, opnda pastelne nijanse, boja slonovače.
Uglavnom, probavala sam svakakve boje, od srednje škole kad sam obožavala tamnožutu na noktima, pa do sada kad mi najbolje odgovaraju krajnosti- ili tamne ili svijetle boje.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
samo i jedino prozirni.. i njega stavim svake prijestupne![]()
Lijep mi je pastelno-rozi...))
Uvijek neke pastelne boje - krem, rozo, plavkasto, bijelo. Ako imam vremena stavim si i neki cirkon ili si nacrtam nešto. Lijepo mi je vidjeti i tamne boje, ali nekako nemam hrabrosti da svoje nokte tako nalakiram.
Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.
Preko ljeta mi je najljepse vidjet zive boje na noktima... dok mi je sd ovo hladnije doba lijepo imat prozirne![]()
¤ rAzmiSljaM, dAkle LaZem ¤