ovo zvuči kao reklama..
A svi ti proizvodi su niža klasa, nekvalitetno i jeftino, što ne bi stavila na lice nikada
Raspravljate o temi Mali make up savjeti u Dekorativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Svaka cura osjeća se lijepo uz barem malo šminke, pogotovo ako je ta šminka nanesena pravilno i u umjerenim količinama.Šminka ...
ovo zvuči kao reklama..
A svi ti proizvodi su niža klasa, nekvalitetno i jeftino, što ne bi stavila na lice nikada
Ah, tvoja stvar... Tko voli, nek izvoli...
Ja znam po sebi
Sve je to naravno individualno, ne treba generalizirati i govoriti da svi ovi jeftinij proizvodi ne valjaju kad se da i tu naći dobrih stvari, a i jedan proizvod ne paše isto na baš svakoj koži.
Moj savjet što se šminke tiče - manje je više.
ladychocolate, ljepo si se potrudila : )
i ja isto stavljam crni tus, da bi trepavice zgledale gusce. da, fora je to : )
Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead.
Puder u prahu je zakon za ove ljetne dane..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Onaj tko ima bezprijekoran ten i ono najjeftinije će mu biti super..Samo usporedi osobe koje koriste vrhunsku preparativnu i dekorativnu kozmetiku od onih s tom jeftinom, koja je razlika kasnije..Tko ima više bora
zar to nije malo preteško i ne zatvara pore, osobito po vrućini
Osobno mi nije tesko, stavim samo na ona "sjajna" podrucja, no i ne stavljam ga cesto, koji put tek toliko da razbijem rutinu ne-sminkanja, ovako za bas svaki dan ga ne koristim.. Mozda mi zato nit nije tezak, ne znam.. Bilo kako bilo, nemam problematicnu kozu, tako da za mat izgled je meni savrsen..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Cure, sve ste u pravu!
savjet koji sam nedavno dobila, mozda ga vec znate, za masnu kosu, koristiti bebi puder, samo ga treba malo posipati po tjemenu i utrljati. navodno on pokupi masnocu s vlasista i ne morate prat kosu svaki dan.
isprobano ; )
Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead.