Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Oblikovanje obrva

Raspravljate o temi Oblikovanje obrva u Dekorativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Trebala bi mi preporuka gdje ima dobar kozmetičar koji lijepo sredi obrve negdje u Zagrebu, po mogućnosti na lokaciji Dubec ...

Starter
    Datum registracije
    27-01-08
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Oblikovanje obrva

Trebala bi mi preporuka gdje ima dobar kozmetičar koji lijepo sredi obrve negdje u Zagrebu, po mogućnosti na lokaciji Dubec - Dubrava- Maksimir... ja bih ih htjela ići oblikovati i malo potamniti, ali bojim se u bilo koji salon (bez preporuke) da mi ne bi napravili užas... znam par cura koje su tako uništili, napravili neki čudan oblik i to je izgledalo grozno...
    ja bih da moj oblik izgleda otprilike ovako:

dakle taj neki prirodni oblik, a ne nešto prenabrijano.. molim vas, preporuke hvala

Početnik
    Datum registracije
    09-07-08
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

Re: Oblikovanje obrva

gle to si mozes i sama napravit,mislim nisam iz Zg pa neznam sto bi ti preporucila.. ali na svoj prirodni oblik samo pocupaj ono izvan toga i eto ako se pretamne neka ti se boja kose slaze s njima ako trebaju tamnije potamni ih olovkom za obrve ili sjenilom (savjet vizazista)nemoj farbat!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    3,325
    Liked
    460 times

Re: Oblikovanje obrva

meni kozmetičarka na mesec-dva oblikuje obrve a ja u međuvremenu čupnem sama neku dlačicu...
    ne volim pretanke, pa mi zadržava prirodan oblik

prirodno su mi dosta svetle pa mi ih nekad malo potamni farbom, mada se to jedva primećuje, ali eto meni je lepše

i brzo se ispere

Lajkaj nas na Facebooku